ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

David Beckham: Πως ήταν η πρώτη του γνωριμία με την Victoria

Όλα όσα αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής

Μαρία Σάββα

Με τον David και την Victoria Beckham να μετρούν 21 χρόνια γάμου ο ποδοσφαιριστής θυμάται την γνωριμία τους σαν να ήταν χθες, περιγράφοντας την κάθε λεπτομέρεια από την ημέρα που την γνώρισε για πρώτη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Beckham έδωσε συνέντευξη στο «Tonight Show» και περιέγραψε το πώς γνωρίστηκαν, ενώ αποκάλυψε πως κρατάει κάτι από εκείνη τη μέρα μέχρι και σήμερα.

«Την γνώρισα, όταν είχε έρθει να με δει σε ένα παιχνίδι στο Λονδίνο με τον μάνατζέρ της και μια από τις Spice Girls, την αθλητική. Όλοι τις ξέραμε τις Spice Girls, γιατί είχαν τεράστια φήμη τότε. Εγώ βρισκόμουν στη Manchester United. Όλοι είχαμε την αγαπημένη μας Spice Girl. Προφανώς και η Βικτόρια ήταν η αγαπημένη μου. Οπότε ναι, έτσι ήταν η πρώτη φορά που τη γνώρισα», είπε αρχικά.

«Δεν της είχα μιλήσει εκείνη τη μέρα. Την επόμενη εβδομάδα, ήρθε πάλι στο Μάντσεστερ για να δει έναν άλλο αγώνα. Κι είχα κάποια ποτά τότε, πίναμε κι αποφάσισα να της μιλήσω. Είπα ''γιατί όχι; Θα προσπαθήσω να πάρω τον αριθμό της''», ανέφερε στην συνέχεια.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως μετά από 21 χρόνια ακόμη έχει το εισιτήριο που η Victoria έγραψε πάνω τον αριθμό της. «Μιλήσαμε για περίπου μια ώρα και τότε, έπρεπε να πάρει το τρένο και να φύγει. Μου έγραψε τον αριθμό της στο εισιτήριο που είχε, το οποίο το έχω ακόμα. 20 χρόνια αργότερα και 4 παιδιά και ακόμα το έχω», τόνισε στο τέλος.

@fallontonight @David Beckham shares how he met @Victoria Beckham over 20 years ago #FallonFlashback #DavidBeckham #VictoriaBeckham original sound - FallonTonight
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση