ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

David Beckham: Μηνύει τον Mark Wahlberg

Αυτός είναι ο λόγος

Μαρία Σάββα

Στον παραλληλόγραμμο της φιλίας και των επιχειρήσεων, υπάρχουν συχνά άγνωστοι παράγοντες που μπορούν να αναστατώσουν την ισορροπία. Αυτήν τη φορά, ο Mark Wahlberg και ο David Beckham βρίσκονται στο επίκεντρο μιας νέας ιστορίας που συνδυάζει φιλία, επιχειρήσεις και αμφιλεγόμενες αξιώσεις.

Η σχέση τους αναδείχθηκε αρχικά στο παρασκήνιο του Λος Άντζελες, όπου ο David Beckham εγκαταστάθηκε και άρχισε να διαμορφώνει την καθημερινότητά του. Το F45, ένα δυναμικό brand στον χώρο της φυσικής κατάστασης, έπαιξε κεντρικό ρόλο σε αυτήν τη σύμπνοια, με τον Mark Wahlberg να αναλαμβάνει τον ρόλο του chief brand officer. Μια συμφωνία φιλίας και επιχειρηματικής συνεργασίας αναδείχθηκε, με τον Beckham να αναλαμβάνει το ρόλο του brand ambassador και να επενδύει σημαντικά ποσά με την εταιρεία του, DB Ventures Ltd.

Ωστόσο, οι επιχειρηματικές προσδοκίες φαίνεται να έπεσαν σε άγριες διαμάχες. Ο Beckham υποστηρίζει ότι παραπλανήθηκε και παρέσυρε σε μια συμφωνία που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Sun, οι μετοχές που του υποσχέθηκαν δεν εκπληρώθηκαν, με αποτέλεσμα να υποστεί σημαντικές οικονομικές απώλειες. Τονίζει επίσης ότι οι συμφωνημένες μετοχές κρατήθηκαν μέχρι να πέσουν οι τιμές τους, προκαλώντας περαιτέρω ζημίες.

Από την άλλη πλευρά, ο Mark Wahlberg αρνείται κατηγορηματικά τις εν λόγω αξιώσεις, θεωρώντας τις αβάσιμες και αδικαιολόγητες. Η φιλία και η επιχειρηματική σχέση τους, που φαινομενικά ήταν στερεές, τώρα δοκιμάζονται από τις διαφορετικές εκδοχές της ίδιας ιστορίας. Πού θα οδηγήσει αυτή η αντιπαράθεση, μόνο ο χρόνος μπορεί να αποκαλύψει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση