ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: flared jeans, πουά πουκάμισο και μπαλαρίνες

Δανδουλάκη: «Όταν ακούω τραγούδια της Μαρινέλλας, τα κλείνω»

Δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον θάνατό της.

Μαρία Σάββα

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε ανοιχτά για τη δυσκολία της να διαχειριστεί την απώλεια της Μαρινέλλας, αποκαλύπτοντας πως προτιμά να αναβάλλει για αργότερα την αντιμετώπιση του πένθους, καθώς δεν νιώθει ακόμη έτοιμη. «Δεν μπορώ να ακούσω τραγούδια της σπουδαίας ερμηνεύτριας», εξομολογήθηκε, αναδεικνύοντας το βαθύ συναισθηματικό της δέσιμο με την αγαπημένη καλλιτέχνιδα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Τετάρτη 8 Απριλίου, όπου αναφέρθηκε στις απώλειες αγαπημένων της ανθρώπων, και ειδικότερα στον Γιώργο Μαρίνου και τη Μαρινέλλα. Αρχικά σημείωσε: «Έχασα φίλους μου, έχασα την καθημερινότητά μου, την επαφή μου».

Σχετικά με τον αείμνηστο σόουμαν, η Κάτια Δανδουλάκη τόνισε πως η σύνδεσή τους ήταν κυρίως προσωπική και όχι επαγγελματική. «Σε προσωπικό επίπεδο, τον Γιώργο τον έζησα περισσότερο. Είχαμε επαφές, πιο πολύ μια φορά στο τόσο να βγούμε να φάμε. Τρώγαμε και με τον Μάριο μαζί στο σπίτι του, όταν είχε στο Νέο Βουτζά εκείνο το σπίτι που άλλαξε», μοιράστηκε με συγκίνηση.

 Μιλώντας για τον θάνατο της Μαρινέλλας η ίδια είπε: «Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος και ήταν ένα κενό το οποίο το πιστεύετε ότι ακόμα δεν θέλω να ακούω τραγούδια; Δηλαδή όταν ακούω τραγούδια της, τα κλείνω. Δεν είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω κάτι, θέλω καιρό. Είδα ότι δεν μπορώ εύκολα να το μοιραστώ αυτό, με πονάει τόσο πολύ που το αναβάλλω και τρέχω και κάνω δουλειές. Τρέχω σε άλλα». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Έγκυος η Aubrey Plaza

Έγκυος η Aubrey Plaza

Περιμένει το πρώτο της παιδί λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πρώτου συζύγου της.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS