ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Δακρυσμένος ο Καπουτζίδης μιλά για πρώτη φορά για την απώλεια του Νάτση

''Θα είναι πάντα μέσα μας''.

newsroom must

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε ο Γιώργος Καπουτζίδης τον Πάνο Νάτση που έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στο Μεταξουργείο στην Αθήνα στις έξι το πρωί του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος έτυχε να είναι μαζί με τον 31χρονο ηθοποιό το τελευταίο του βράδυ στο πλαίσιο ενός πάρτι γενεθλίων που οργανώθηκε για κοινή τους φίλη και συνεργάτιδα, στο τέλος  της παράστασης «Glorious αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Αναφερόμενος στον ηθοποιό που ήταν ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», ενώ πρωταγωνιστούσε και στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», με δάκρυα στα μάτια είπε: "Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί...".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS