ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Δάκρυσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στο μνημόσυνο του Φιλίππου

«Λύγισε» από συγκίνηση η Βασίλισσα

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η Βασίλισσα Ελισάβετ παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του «εκλιπόντος» συζύγου της, Δούκα του Εδιμβούργου, Φιλίππου ο οποίος απεβίωσε στις 9 Απριλίου 2021 σε ηλικία 99 ετών. Αν και υπάρχουν φήμες σχετικά με τη «λεπτή» κατάσταση υγείας της βασίλισσας, η ίδια επέλεξε να παρευρεθεί στο μνημόσυνο. 

Η 18χρονη Lady Louise (Alice Elizabeth Mary Mountbatten-Windsor), το μεγαλύτερο παιδί του πρίγκιπα Edward, κόμη του Wessex συμμετείχε στο «A Gallop Through History» και ηγήθηκε μιας παρέλασης με άλογα την ώρα που βρισκόταν μέσα στην άμαξα. 

Η άμαξα αυτή έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της βασιλικής οικογένειας καθώς ανήκε στον πρίγκιπα Φίλιππο και η 18χρονη Lady Louise το γνωρίζει οπότε για χάρη της βασίλισσας συμμετείχε στην παρέλαση με τη συγκεκριμένη άμαξα, στο πλαίσιο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει η νεαρή, Lady Louise διότι η πρώτη φορά ήταν σε μια εκδήλωση με περισσότερα από 500 άλογα σε παρέλαση και της οποίας παρέλασης, η ίδια ηγήθηκε. Είναι γνωστό πως ασχολείται με την ιππασία εδώ και πολλά χρόνια οπότε δεν θα μπορούσε να μη συμμετάσχει σε κάτι που αφορά τα 70 χρόνια της βασίλισσας στον Βρετανικό θρόνο. 

Η πρωτοβουλία της Lady Louise δεν πέρασε απαρατήρητη ιδίως από την ίδια τη βασίλισσα η οποία συγκινήθηκε και βούρκωσε στο θέαμα. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση