ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink sweatpants, sweatshirt και λευκά sneakers
 

Chrissy Teigen: O Epstein και οι θεωρίες συνωμοσίας

Γιατί το γνωστό μοντέλο αναγκάστηκε να κάνει block πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους

Η Chrissy Teigen έχει αποκλείσει ένα εκατομμύριο άτομα στο Twitter. Αυτό μπορεί να φαίνεται υπερβολικό όταν το ακούτε για πρώτη φορά, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Από τον περασμένο Οκτώβριο, η Chrissy, η οποία έχει 13,1 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter, έχει συνδεθεί με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Jeffrey Epstein, χωρίς αποδείξεις, από διάφορους θεωρητικούς συνωμοσίας. Μάλιστα η κατάσταση έχει ξεφύγει με το πρώην μοντέλο να δηλώνει ότι «ανησυχεί για την οικογένειά της».

«Έχω μπλοκάρει πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους μέχρι σήμερα και εξακολουθώ να πλημμυρίζομαι από άρρωστους ψυχοπαθείς», έγραψε στο Twitter. «Λοιπόν, παρακαλώ, αφήστε με "απλώς αγνόησέ τους, είναι τρολ". Εν πάση περιπτώσει, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τους σταματήσω από τη διασκέδασή τους».

Το πρώην μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα, που είναι παντρεμένη με τον μουσικό John Legend, έχει τακτικά συνδεθεί σε tweets με τον Epstein, καθώς διάφοροι ισχυρίζονται ότι πέταξε με το ιδιωτικό αεροπλάνο του, το οποίο ονομάστηκε «The Lolita Express».

Η Chrissy Teigen δεν αναφέρεται σε κανένα από τα αρχεία καταγραφής πτήσης για το αεροπλάνο και δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ με τον Epstein, ούτε την Ghislaine Maxwell.

Η Chrissy Teigen κάλεσε επίσης τους αρμόδιους του Twitter να ενεργήσουν για την «παρενόχληση» της από τρολ.

«Έχω οικογένεια και δουλειά... Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Όλοι οι δικηγόροι μού λένε ότι θα χρειαστούν πολλά χρόνια και δεν θα αλλάξει κάτι. Επειδή ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν τρελοί. Δεν έχουν ιδέα πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπιστεί αυτό. Δεν θα σταματήσουν μέχρι να πεθάνω. Είμαι πεπεισμένη γι' αυτό. Και ακόμη και τότε θα σκεφτούν μια άλλη ιστορία συνωμοσίας» έγραψε.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X