ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Chris North για την Sarah Jessica Parker: «Μου χρωστάει μια συγγνώμη»

Εξέφρασε την απογοήτευσή του ο γνωστός ηθοποιός

Μαρία Σάββα

Ο γνωστός ηθοποιός Chris North γνωστός για την ερμηνεία του ως Mr. Big, εξέφρασε πως τόσο η τηλεοπτική του αγαπημένη Sarah Jessica Parker, όσο και οι συμπρωταγωνίστριες της, του χρωστάνε μία συγνώμη για την απαράδεκτα ψυχρή συμπεριφορά που έχουν απέναντί του.

«Δεν τον καλούν στα πάρτι τους. Δεν του εύχονται σε γιορτές και στα γενέθλιά του, ούτε η Parker, ούτε η Davis, ούτε η Nixon», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του και συνεχίζει: «Αναρωτιέται γιατί η Parker συνεχίζει να του φέρεται έτσι και να τον κρατάει στον πάγο».

Να σημειώσουμε πως όλα αυτά έγιναν ύστερα από τις σε βάρος του καταγγελίες γυναικών για σεξουαλικές επιθέσεις, με τον ίδιο να νιώθει αδικημένος, δεδομένου ότι δεν του απαγγέλθηκαν ποτέ επισήμως κατηγορίες, υποστηρίζοντας επίσης ότι οι σεξουαλικές συνευρέσεις για τις οποίες κατηγορείται ήταν όλες συναινετικές.

«Οι κατηγορίες εναντίον μου από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες πριν, είναι κατηγορηματικά ψευδείς», είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο του 2021.

«Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να έχουν συμβεί πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες. Όμως, το ''όχι''σημαίνει πάντα ''όχι'' – και αυτό είναι ένα όριο που ποτέ δεν ξεπέρασα. Οι επαφές μου με αυτές τις γυναίκες ήταν πάντα συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αμφισβητήσει κανείς τη χρονική στιγμή κατά την οποία έρχονται αυτές οι καταγγελίες στη δημοσιότητα. Δεν ξέρω γιατί αποκαλύπτονται τώρα, αλλά ξέρω σίγουρα αυτό: δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση