ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Chris Noth: Αποκαλεί τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση «εντελώς γελοίους»

Όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός

Μαρία Σάββα

Στην πρώτη συνέντευξή του μετά τις κατηγορίες του Δεκεμβρίου 2021, ο 68χρονος ηθοποιός του Sex and the City υποστήριξε ότι η μόνη του «παράβαση» ήταν η απάτη της συζύγου του, Tara Wilson. Ο Noth αρνήθηκε τους άλλους ισχυρισμούς που τον θέλουν να έκανε σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες, αποκαλώντας τους ισχυρισμούς «εντελώς γελοίους» χωρίς «απολύτως καμία βάση στην πραγματικότητα».

«Απάτησα τη σύζυγό μου και είναι καταστροφική για εκείνη και όχι πολύ όμορφη εικόνα», ισχυρίστηκε μιλώντας στο USA Today. «Αυτό που δεν είναι, είναι έγκλημα».

Ο Noth εξήγησε ότι έμεινε στην αρχική του δήλωση αρνούμενος τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι ενώ οι σεξουαλικές συναντήσεις ήταν συναινετικές, η μοιχεία του ήταν λάθος.

«Δίνεις στον εαυτό σου τις ίδιες δικαιολογίες που κάνουν πολλοί άντρες· είναι απλώς ένας μικρός χορός και είναι διασκεδαστικό», είπε ο North. «Δεν πληγώνεις κανέναν. Κανείς δεν πρόκειται να το μάθει αυτό, ξέρεις, και το σεξ είναι απλά ευχάριστο. Και ξαφνικά, πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου».

Τον Δεκέμβριο του 2021, αρκετές γυναίκες έκαναν καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του ηθοποιού μετά την πρεμιέρα της αναβιωτικής σειράς του And Just Like That... Στον απόηχο των κατηγοριών, τα αστέρια της σειράς Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon δημοσίευσαν μια κοινή δήλωση για να υποστηρίξουν τις γυναίκες που κατηγόρησαν τον γνωστό ηθοποιό.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι που ακούμε τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Υποστηρίζουμε τις γυναίκες που ήρθαν μπροστά και μοιράστηκαν τις οδυνηρές τους εμπειρίες. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να γίνει και τις επαινούμε γι' αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Chris North  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  celebs  |  κατηγορείες

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση