ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Chiara Ferragni: Η γλυκιά ανάρτηση για την κόρη της από το νοσοκομείο

''Δυστυχώς έπρεπε να επιστρέψουμε στην εντατική με την Victoria και θα μείνουμε κάποιες μέρες εδώ μέχρι να είναι 100% καλά''

Ζωή Τουτουντζίδου

Η mega influencer Chiara Ferragni, που πρόσφατα έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, ελάττωσε σημαντικά την παρουσία στα media, κάνοντας τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται τι συνέβη.

Σε πρόσφατη ενημέρωση της στο instagram, ανέφερε ότι ο λόγος απουσίας της είναι η νοσηλεία της κόρης σε νοσοκομείο. Καθησυχάζοντας μας πως δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό, παρά μια κοινή γρίπη που της μεταδόθηκε από τον μεγαλύτερο της γιο Leo. Πιο συγκεκριμένα έγραψε «Δυστυχώς έπρεπε να επιστρέψουμε στην εντατική με την Victoria και θα μείνουμε κάποιες μέρες εδώ μέχρι να είναι 100% καλά. Η αρρώστια της οφείλεται στην κοινή παιδική ίωση. Σε παιδιά της ηλικίας της είναι καλύτερα να είμαστε ασφαλείς και να εμπιστευόμαστε το νοσοκομείο. Παρακαλώ στείλτε μας την θετική σας ενέργεια για γρήγορη ανάρρωση».

Πρόσφατα ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με την οικογένεια της, λέγοντας «Μια παλιά φωτογραφία με όλους εμάς επειδή ειλικρινά ανυπομονώ να επιστρέψουμε  στο σπίτι και να βρεθούμε πάλι μαζί σαν οικογένεια. Η Victoria αισθάνεται καλύτερα μέρα με την μέρα και σας ευχαριστούμε όλους για την θετική ενέργεια που μας στέλνετε». Συμπληρώνοντας πως «Βλέποντας το παιδί σου άρρωστο πραγματικά είναι ότι πιο τρομακτικό μπορεί να σου συμβεί, η υγεία είναι πραγματικά το μεγαλύτερο αγαθό, μην το ξεχνάτε ποτέ».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση