ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Chiara Ferragni: Γίνεται μέλος του Δ.Σ του οίκου μόδας Tod's

Η ανακοίνωση της εταιρίας.

newsroom must

Η διάσημη από τα social media 33χρονη Chiara Ferragni (23 εκατ. Ακόλουθοι στο Instagram) έγινε και επίσημα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιταλικού οίκου μόδας Tod’s.

Η ίδια πρόκειται να συμβάλλει στην προσπάθεια του οίκου να προσεγγίσει τις νεότερες γενιές. Η ανακοίνωση ήρθε από το Tod’s με ένα post στο Twitter, αναφέροντας ακριβώς αυτό.

Μετά και την ανακοίνωση, έγινε το αναμενόμενο, με την μετοχή του οίκου να βλέπει άνοδο αξίας 5% στο χρηματιστήριο, πράγμα που φανερώνει την απάντηση του κοινού. Αφού έτσι και αλλιώς την νεαρή Instagrammer ακολουθούν 23 εκατομμύρια άτομα στην πλατφόρμα. Η εταιρία είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν (2017) να αλλάξει τα δεδομένα της χωρίς επιτυχία, λόγω και της πανδημίας

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Εννοείται ότι η ενσωμάτωση της Chiara θα καταφέρει να κάνει ακριβώς αυτό, και με βάση έναν Ιταλό επιχειρηματία «Η είσοδος της Ferragni στο συμβούλιο της Tod's θα οδηγήσει σε αύξηση της αναγνωσιμότητας του εμπορικού σήματος. Οι επενδυτές ελπίζουν ότι θα βοηθήσει να προωθηθούν οι πωλήσεις του ομίλου στη σημερινή δύσκολη αγορά».

Καταλήγοντας, ο Ιταλικός οίκος δήλωσε «Είμαστε σίγουροι ότι οι γνώσεις της Chiara σχετικά με τον κόσμο των νέων, σε συνδυασμό με την εμπειρία των υπόλοιπων μελών του συμβουλίου, μπορεί να οδηγήσει σε απόψεις που επικεντρώνονται περισσότερο στην αλληλεγγύη προς άλλους, με μεγαλύτερη έμφαση στις νεότερες γενιές που τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται να τις ακούσει κάποιος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση