ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Charlene: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Oι εξελίξεις στην υγεία της πριγκίπισσας.

newsroom must

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η “θλιμμένη” πριγκίπισσα που βρίσκεται εδώ και μήνες στην Νότια Αφρική και ταλαιπωρείται από λοιμώξεις του ΩΡΛ συστήματος μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμία, λόγω επιπλοκών που είχε μετά από θεραπεία για λοίμωξη στο αυτί, τη μύτη και τον λαιμό.

«Τη νύχτα της 1ης Σεπτεμβρίου, η Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού αρρώστησε λόγω επιπλοκών από σοβαρή λοίμωξη ΩΡΛ. Η Υψηλότητά της παρακολουθείται στενά από την ιατρική της ομάδα, η οποία λέει ότι η κατάστασή της είναι καθησυχαστική», είχε αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το παλάτι.

Σύμφωνα με το News24 της Νότιας Αφρικής, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος που βρίσκεται στο πλευρό της, δήλωσε ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι.

Τελικά, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, στις 4 Σεπτεμβρίου η Πριγκίπισσα Σαρλίν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναρρώνει μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Πρίγκιπα Αλβέρτου βρίσκεται στη Νότια Αφρική από τα μέσα Μαΐου, λόγω μιας σειράς ιατρικών επεμβάσεων που έπρεπε να κάνει. Η τελευταία επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε έγινε στις 13 Αυγούστου και κράτησε τέσσερις ώρες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση