ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Catherine Zeta Jones: Οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης της

Με μια μικρή δόση χιούμορ.

newsroom must

Η αγαπημένη ηθοποιός Catherine Zeta Jones επέλεξε να ευχηθεί στην κόρη της (Carys) για τα 18α γενέθλιά της μέσα από ανάρτησή της στα social media και μοιράστηκε μαζί μας ένα χιουμοριστικό μήνυμα που αντάλλαξαν οι δύο τους.

Η 52χρονη πλέον Catherine ανέβασε στο Instagram τρείς φωτογραφίες , γράφοντας στη λεζάντα «Χαρούμενα 18α γενέθλια Carys Zeta. Είσαι τα πάντα και τα πάντα είσαι εσύ. Σε ευχαριστώ για τη χαρά που μου δίνεις. Στις 5 το πρωί σήμερα μου έστειλες μήνυμα για να με ευχαριστήσεις που σε γέννησα. Αυτή η γυναίκα είσαι. Ευγενική»

Συνεχίζοντας είπε, «η σοφία σου ξεπερνά τα χρόνια σου. Η ομορφιά σου είναι βαθιά και η καρδιά σου είναι αρκετά μεγάλη για να αγαπήσει και να περιβάλλει τον κόσμο, η αίσθηση του χιούμορ σου, πολύ σημαντική, είναι αξεπέραστη. Θα μπορούσα να πω κι άλλα..τα ιαπωνικά σου θέλουν λίγη δουλειά αλλά αυτό γίνεται. Σε αγαπώ άγγελέ μου, η μαμά».

Ενώ στα τρυφερά της λόγια, η Carys απάντησε «σε αγαπώ μαμά, σε ευχαριστώ για όσα κάνεις».

Να σημειώσουμε ότι η τελευταία φωτογραφία αφορά μια χιουμοριστική συνομιλία τους στην οποία η Carys λέει «Σ ’ευχαριστώ που με γέννησες!» και η Catherine απαντά «Αχ, η γέννησή σου ήταν η πιο περήφανή μου στιγμή..περίμενε..ένα Oscar?..όχι..σίγουρα εσύ»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση