ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Cara Delevingne: Η πρώτη της εμφάνιση μετά το viral βίντεο στο αεροδρόμιο

Η επιστροφή του μοντέλου από τις καταχρήσεις στην μόδα

Μαρία Σάββα

Το τελευταίο διάστημα, το διάσημο μοντέλο, Cara Delevingne, κάνει τον γύρο των social media αλλά όχι για τους σκοπούς που θα περίμενε κανείς. Η Delevingne το τελευταίο διάστημα φαίνεται να περνά μια δύσκολη περίοδο όσο αφορά τις καταχρήσεις, την κατάθλιψη, τα θέματα ψυχικής υγείας, το αλκοόλ, αλλά και το τραυματικό της παιδικό παρελθόν.

Ένα βίντεο με την παράξενη συμπεριφορά της στον αεροδρόμιο του Los Angeles, είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία για την ψυχολογική αλλά και σωματική της υγεία, καθώς φαινόταν να περπατά πάνω-κάτω ξυπόλητη, εντελώς απεριποίητη και παραμελημένη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NEWS ZVEZD (@news_zvezd)

Ακόμη κάτι που προκάλεσε ανησυχία ήταν το ότι δεν παρευρέθηκε σε καμία από τις σημαντικές εκδηλώσεις αλλά και τα events της Εβδομάδας Μόδας στην Νέα Υόρκη, αλλά ακόμη και στην παρουσίαση της συλλογής της σε συνεργασία με τον γνωστό οίκο Karl Lagerfeld. Επίσης πολλοί από τους συνεργάτες της, είχαν αποκαλύψει ότι δεν επιθυμούσαν πλέον να συνεργάζονται με το μοντέλο, γιατί δεν ήταν σε θέση ούτε να φάει αλλά ακόμη ούτε να κάνει μπάνιο.

Μετά από αυτή την δύσκολη περίοδο, η Cara επέστρεψε έστω και προσωρινά, πηγαίνοντας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και εντυπωσιάζοντας του πάντες με την μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της. Η ίδια πόζαρε χαμογελώντας στο φωτογραφικό φακό του κόκκινου χαλιού δείχνοντας πιο ευδιάθετη από ποτέ.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by pic celebrity (@pic_celebs.ir)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Cara Delevingne  |  gossip  |  celebs  |  Hollywood  |  lifestyle  |  showbiz

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση