ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Bruce Willis: Η αποκάλυψη που έκανε η σύζυγός της για την άνοιά του

«Μη μου λέτε ότι είμαι καλή, δεν είμαι»

Μαρία Σάββα

Η σύζυγος του Bruce Willis με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της, κάποια νεότερα για την υγεία του συζύγου της και γνωστού ηθοποιού, σχετικά με την μάχη που δίνει με την άνοια.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε ότι δεν θέλει κανείς να την χαρακτηρίζει «καλή», επειδή στέκεται στον αγαπημένο της, τονίζοντας πως υπάρχουν μέρες που δεν αντέχει άλλο και κοιτάει μόνο τον εαυτό της.

«Ξέρω ότι αυτό που φαίνεται είναι ότι βγαίνω από το σπίτι μου γιατί θέλω να ζήσω μια καλύτερη μέρα, αλλά ξέρεις, πρέπει πλέον να κάνω συνειδητή προσπάθεια για να είμαι καλά», αναφέρει αρχικά.

Στην συνέχεια είπε: «Το κάνω για τον εαυτό μου, για τα δύο μας παιδιά, για τον Bruce, που δεν θα ήθελε να ζω αλλιώς. Οπότε δεν θέλω να παρερμηνεύεται και να λέτε ότι είμαι καλή, γιατί δεν είμαι. Δεν είμαι καλή».

«Όταν δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να φροντίσουμε κανέναν που αγαπάμε», εξήγησε, τονίζονται ότι «απλώς κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί πάντα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση