ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Brooklyn Beckham & Nikola Peltz: το προγαμιαίο συμβόλαιο και ο φαντασμαγορικός γάμος

Ακριβοί και προνοητικοί σε όλα τους οι δύο νέοι που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους.

Γιώργος Γκαρακλίδης

Οι δύο νέοι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενώσουν τις ζωές τους ενώ παράλληλα οι προετοιμασίες και οι διαδικασίες για όλα φτάνουν σε αστρονομικά ποσά. 

 Ο γάμος θα γίνει στις 9 Απριλίου στην έπαυλη της οικογένειας Peltz στη Florida και μάλιστα ανάμεσα σε εκλεκτούς καλεσμένους όπως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry. 

Τόσο η οικογένεια του γαμπρού όσο και αυτή της νύφης βρίσκονται σε εγγρήγορση καθώς η μέρα του γάμου πλησιάζει και οι προετοιμασίες βαίνουν καλώς ενώ πολλοί κάνουν λόγο για το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Brooklyn Beckham σε περίπτωση που οι δύο νέοι αποφασίσουν να χωρίσουν. Ένα τέτοιο συμβόλαιο ήταν ουσιαστικά μια κίνηση για την προστασία της περιουσίας του γιου των Victoria και David Beckham η οποία περιουσία βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με την κολοσιαία περιουσία των Peltz. 

Ο γάμος των Beckham και Peltz θα κοστίσει περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό αστρονομικό οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ΄οτι ο γάμος θα γίνει αυτό που λέμε... γάμος της χρονιάς!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση