ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Britney Spears: Την εγκαταλείπουν ακόμα και τα παιδιά της

Είτε θα μετακομίσουν στη Χαβάη ή ο πατέρας τους θα κινηθεί νομικά.

Μαρία Καραμάνου

Μοιάζει πως η Britney Spears θα βρεθεί μόνη της στο Λος Άντζελες, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι οι γιοι της, Jayden James και Son Preston, πιθανότατα θα μετακομίσουν με τον πατέρα τους, Kevin, και τη θετή τους μητέρα, Victoria, στη Χαβάη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Marca, ο πρώην σύζυγος της ποπ σταρ επικοινώνησε με τον δικηγόρο του, Marc, για να συνομιλήσει με τον δικηγόρο της Britney Spears, Mathew, και να της εκφράσει το αίτημά του. Σύμφωνα με το άρθρο, ο Kevin θα περιμένει μια απάντηση από την πρώην σύζυγό του μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αν δεν συμφωνήσει να μετακομίσουν τα παιδιά μαζί του στη Χαβάη, αυτός θα αναζητήσει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες και θα ζητήσει άδεια από τον δικαστή.

Δεδομένου ότι η Spears έχει κάνει πάνω από έναν χρόνο χωρίς να έχει επαφή με τα παιδιά της και αυτά εκφράζουν την επιθυμία να φύγουν από την πόλη, είναι πολύ πιθανό να ικανοποιηθεί το αίτημα του πατέρα.

Ωστόσο, είναι απίθανο να διεξαχθεί δίκη, καθώς αναμένεται η διάσημη τραγουδίστρια να συμφωνήσει με την προτεινόμενη κίνηση. Πηγές από το περιβάλλον του Kevin αναφέρουν ότι η Victoria έχει λάβει μια πρόταση για να εργαστεί σε ένα πανεπιστήμιο στη Χαβάη, ενώ ο ίδιος έχει πολλές ευκαιρίες να εργαστεί εκεί ως DJ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση