ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Britney Spears:''Δεν είμαι εδώ για να γίνω θύμα''

Η τραγουδίστρια σπάει την σιωπή της

Μέσα από ένα της βίντεο στο Instagram, η Britney Spears θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της αφότου με δικαστική απόφαση «ελευθερώθηκε» από την κηδεμονία του πατέρα της.

Στο δίλεπτο μήνυμά της η τραγουδίστρια δεν αποκαλύπτει ποια είναι τα μελλοντικά σχέδιά της, αλλά λέει ότι ελπίζει πως η δική της ιστορία θα ρίξει φως σε αυτό το καθεστώς των κηδεμονιών. Η ίδια παρέμεινε υπό κηδεμονία επί 13 χρόνια και δηλώνει «χαρούμενη» που ξαναβρήκε τις καθημερινές συνήθειές της.

«Δεν είμαι εδώ για να γίνω θύμα (...) Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ ανθρώπους που έχουν αληθινές ειδικές ανάγκες και αληθινές ασθένειες. Είμαι μια δυνατή γυναίκα και μπορώ να φανταστώ τι έκανε το σύστημα σε αυτούς τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

«Ελπίζω ότι η δική μου ιστορία θα έχει κάποια επίπτωση και θα αλλάξει τα πράγματα σε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα», συνέχισε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Να θυμίσουμε πως έπειτα από περίπου 13 χρόνια κηδεμονίας, το δικαστήριο την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου ενέκρινε τον τερματισμό της κηδεμονίας της Britney Spears από τον πατέρα της, γεγονός που σημαίνει πως η τραγουδίστρια θα πάρει ξανά τον έλεγχο της περιουσίας της στα χέρια της και δεν θα ε'ιναι υποχρεωμένη πλέον να πληρώνει ομάδα επαγγελματιών και δικηγόρων για να επιβλέπουν τις υποθέσεις της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση