ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Britney Spears: Αυτή τη φορά ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα

«Συνεχίστε να χειροκροτάτε, bitch»

Ριάνα Στυλιανού

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο κεφάλι της Britney Spears αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τη μία διαγράφει όλες τις αναρτήσεις της από τα social media και την άλλη ποζάρει ολόγυμνη, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με emojis.

Αυτό το «Διαγράφω τα πάντα και κάνω δυναμικό comebeck γυμνή» το έχουμε δει πολλές φορές από τη Βρετάνη τραγουδίστρια, έτσι πλέον δεν μας ξαφνιάζει καθόλου το γεγονός. Σαν μια ψηφιακή ρουτίνα ένα πράγμα για την Britney να ποζάρει γυμνή για τους followers της και εμείς το έχουμε συνηθίσει.
Αυτή τη φορά, τη βλέπουμε ξαπλωμένη στην μπανιέρα, όπου με τα χέρια της καλύπτει το στήθος της, ενώ το γεννητικά της τα κάλυψε με ένα μικροσκοπικό emoji.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Οkay… μέχρι εδώ όλα καλά, καθόλου ασυνήθιστο για την Spears, αλλά αυτό που μάς τράβηξε την προσοχή ήταν η λεζάντα που συνόδευε το post. Κάνεις δεν μπορούσε να την ερμηνεύσει ή να καταλάβει το νόημα. Αν το αντιληφθήκατε εσείς παρακαλώ στείλτε μας DM, έχουμε μεγάλη απορία.
«Μου αρέσει να ρουφάω!!! Ποτέ επαγγελματικές φωτογραφίες… το πιπίλισμα είναι εύκολο για μένα!!! Συνεχίστε να χειροκροτάτε, bitch», έγραψε μεταξύ άλλων, ξεκάθαρα για τους haters της.

Με όλες αυτές τις ενέργειες της Βritney, οι fans της εξακολουθούν να εκφράζουν ανησυχία για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση