ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λινό πουκάμισο και kitty heels
 

Brangelina: Το χρυσό διαζύγιο και το ποσό που ξόδεψαν

«Αναμένεται να είναι το πιο ακριβό διαζύγιο στην ιστορία του Hollywood».

newsroom must

Όλα δείχνουν πως το διαζύγιο μεταξύ του Brad Pitt και της Angelina Jolie οριστικοποιείται. Με νέα βάση φυσικά αφού οι 2 θα βρεθούν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες για τις νέες κατηγορίες που του προσάπτει η ηθοποιός για βίαιη συμπεριφορά τόσο απέναντι στην ίδια όσο και τα παιδιά της. 

Οι μαρτυρίες των παιδιών θα μπορούσαν να στηρίξουν την πλευρά της ηθοποιού, αλλά σίγουρα θα κάνουν τη διαδικασία πιο χρονοβόρα.  

Το κόστος ενός τόσο μεγάλου διαζυγίου φαίνεται να είναι πού περισσότερο από όσο αναμέναμε. "Νομίζω ότι θα αποδειχθεί ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια στην ιστορία του Χόλιγουντ, σε ό,τι αφορά τα δικαστικά έξοδα" καταλήγει η δικηγόρος μιλώντας στη Daily Mail. "Μερικές φορές είναι χειρότερο όταν τα ζευγάρια έχουν χρήματα να διαθέσουν γιατί έτσι συνεχίσουν το δικαστικό αγώνα επ 'αόριστο".

Οι ομάδες δικηγόρων και των δύο φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να εργάζονται μέχρι και 50 ώρες την εβδομάδα για να επιλύσουν τις διαφορές. Σύμφωνα με την Kelly Chang Rickert από το χωρισμό τους το 2016, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έχουν δαπανήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια o καθένας σε νομικά έξοδα. Εκτιμά ότι οι δικηγόροι τους θα πρέπει να αμείβονται με 1.000 έως 1.500 δολάρια την ώρα, ενώ κατά καιρούς πληρώνουν διάφορους εμπειρογνώμονες για να καταθέσουν στο δικαστήριο. Έχουν επίσης μισθώσει ιδιωτικό δικαστή ο οποίος χρεώνει από 900 έως 1.000 δολάρια την ώρα, δηλαδή έως και 10.000 δολάρια την ημέρα. 

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ο διαμερισμός της περιουσίας των δύο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Jolie μόλις πρόσφατα πούλησε έναν πίνακα του Churchill (δώρο του Pitt) έναντι του αστρονομικού ποσού των 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Να θυμίσουμε πως οι διαδικασίες της αιτήσεις είχαν ξεκινήσει από το 2016, ενώ πρόσφατα εναντίων του Pitt κατέθεσε και ο μεγαλύτερος γιός του, αφήνοντας τον ηθοποιό σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Να πούμε επίσης, ότι έχει δημοσιοποιηθεί και το γεγονός ότι το ζεύγος έχει ορίσει ιδιωτικό δικαστή ο οποίος πιθανόν να αμείβεται με 50.000 δολάρια τη φορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση