ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Brad Pitt: «Το να έχει η Angelina την πλήρη επιμέλεια των παιδιών είναι μεγάλο λάθος»

Παρά τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της, η Angelina Jolie καλεί όλα τα παιδιά «να πολεμήσουν» για τα δικαιώματά τους με ένα βιβλίο

newsroom must

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Angelina Jolie δήλωσε ότι επιθυμεί να ενδυναμώσει τα παιδιά όλου του κόσμου, προσφέροντάς τους μέσα για να «πολεμήσουν» για τα δικαιώματά τους μέσω ενός βιβλίου που έγραψε σε συνεργασία με τη Διεθνή Αμνηστία.

Μιλώντας στο Reuters, η ηθοποιός τόνισε: «Σε όλο τον κόσμο πάρα πολλά παιδιά κινδυνεύουν και απλώς δεν κάνουμε αρκετά... Αυτά είναι τα δικαιώματά τους, τα οποία έχουν οριστεί πριν χρόνια με βάση τι θα τα κάνει υγιείς, ισορροπημένους, ασφαλείς και σταθερούς ενήλικες».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που είναι ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), εξέφρασε την ελπίδα το βιβλίο που συνέγραψε μαζί με τη δικηγόρο και υπέρμαχο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Geraldine Van Bueren, μία από τους συντάκτες της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Παιδιών το 1989 να θυμίσει και στις κυβερνήσεις τη δέσμευσή τους στη Σύμβαση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Παιδιών.

Και ενώ η ηθοποιός παλεύει για τα δικαιώματα των παιδιών όλου του κόσμου μέσα από το βιβλίο της και την φιλανθρωπική της δράση, ο πρώην σύζυγός της την κατηγορεί. Πιο συγκεκριμένα, ο Brad Pitt ζητάει να επανεξεταστεί η δικαστική υπόθεση της επιμέλειας των παιδιών του καθώς επιμένει πως η Angelina Jolie δεν πρέπει να λάβει την πλήρη επιμέλεια, λέγοντας πως πρόκειται για «διοικητικό λάθος».

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του δημοφιλούς ηθοποιού, Theodore J. Boutrous Jr δήλωσε: «Ζητάμε επανεξέταση της υπόθεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο της California επειδή ο προσωρινός δικαστής λανθασμένα αποκλείστηκε αφού έλαβε μια εμπεριστατωμένη και βασισμένη σε αναλυτικά γεγονότα απόφαση, ακολουθώντας μια απολύτως νόμιμη διαδικασία παρουσία πολλών μαρτύρων και ειδικών».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie fan (@angelinajlfc)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση