ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ποιo θρυλικό ρόλο απέρριψε o Pitt και πώς καταλάβε ότι μεγάλωσε

«Δεν αντέχω πια βραδινά γυρίσματα και ευχαρίστως θα έπαιρνα κασκαντέρ»

Ο Brad Pitt είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Την Τετάρτη, ο ηθοποιός βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα για το σύνολο της καριέρας του. Το βραβείο του παρέδωσε ο σκηνοθέτης David Fincher, που συνεργάστηκε μαζί του στις θρυλικές ταινίες Fight club και Seven. Είναι άλλωστε γνωστή η «αγάπη» που έχει ο σκηνοθέτης στο ηθοποιό.

Όταν παρέλαβε το βραβείο του από τον σκηνοθέτη ο ηθοποιός είπε με χιούμορ «Είναι πράγματα σαν αυτό και τέτοιες βραδιές που μου λένε πως μεγάλωσα . Το κάνω όλο αυτό εδώ και αρκετό καιρό»

Συνέχισε εξηγώντας τους λόγους και τους τρόπους που καταλαβαίνει πλέον, ότι έχει μεγαλώσει «Δεν αντέχω πια βραδινά γυρίσματα και ευχαρίστως θα έπαιρνα κασκαντέρ. Πλέον δεν θυμάμαι καν τον πρώτο κανόνα του Fight Club. Αλλά υπάρχουν επίσης βραδιές σαν αυτή που μπορώ να κοιτάξω πίσω και νιώθω πραγματικά ευλογημένος. Αισθάνομαι τόσο τυχερός για όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους που συνεργάστηκα, οι οποίοι με δίδαξαν τόσα πολλά και άγγιξαν την ζωή μου»

Στα βραβεία SAG, ο Pitt, συνάντησε και την συμπρωταγωνίστριά του από το «Fight Club», Helena Bonham Carter και η χαρά του δεν κρύφτηκε.

Πρόσφατα ακόμα σε συνέντευξή, του θυμήθηκε ότι η ταινία αρχικά είχε λάβει αρκετά κακά σχόλια και αρνητικές κριτικές «Άτομα από το κοινό σηκώνονταν αργά από τις θέσεις τους και έφευγαν από την προβολή. Θυμάμαι να κοιτάζω τότε τον Fincher έκπληκτος και να του λέω: Θεέ μου, τι κάναμε; Τι έγινε; Νόμιζα πως είναι τέλειο».

Μία ακόμη πληροφορία που μας σόκαρε, ήταν αυτή για έναν τεράστιο ρόλο τον οποίο απέρριψε. Συγκεκριμένα, του είχε γίνει πρόταση να συμμετέχει στην ταινία «The Matrix». Παραδέχτηκε λοιπόν ότι αρνήθηκε τον ρόλο του Keanu Reeves. «Απέρριψα το Matrix. Πήρα το κόκκινο χάπι», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση