ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Body shaming στον Jason Momoa γιατί πλέον το σώμα του είναι... φυσιολογικό!

Η αλήθεια είναι πως τα social media μας έδωσαν πολλές φορές λόγους να πούμε ''WTF'' και αυτό το τελευταίο περιστατικό είναι σιγουρα ένας απ' αυτούς. 

Ο Jason Momoa είναι ένας ηθοποιός με καλογυμνασμένο σώμα, που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Πρόσφατo παράδειγμα είναι ο ρόλος του ως Aquaman στην ομώνυμη ταινία της DC, ή αν πάμε λίγο πιο πίσω, ο ρόλος του Kal Drogo στην πρώτη σεζόν του ''Game of Thrones''.

Eδώ ως Aquaman. 

 

O Momoa λοιπόν, αυτό τον καιρό κάνει διακοπές με τη σύζυγο του, Lisa Bonet, και λόγω αποχής από τα γυρίσματα, το σώμα του πλέον είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Γυμνασμένος αλλά όχι ''ημίθεος'' όπως τον αποκαλούν συνήθως. Είναι πλέον ξυρισμένος απλά δεν μοιάζει λες και κοιμάται και ξυπνά στο γυμναστήριο. 

Δες. 

 

H φωτογραφία αυτή ανέβηκε στο Instagram του περιοδικού ''UsWeekly'' και ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια υπήρχαν και κάποια που μας έκαναν να πούμε ''WTF''. 

''Κάποιος πρέπει να αρχίσει πάλι τα βάρη'' και ''Κτίζει την 'κοιλίτσα του μπαμπα''' είναι τα δύο σχόλια που μας έκαναν εντύπωση ενώ κάποια άλλα έδιναν έμφαση στο στομάχι του, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Ο Jason Momoa ξυρίστηκε και έγινε χαμός!

Ευτυχώς το Twitter ανέλαβε δράση. Ένας χρήστης ανέβασε τη φωτογραφία σχολιάζοντας ''Αυτές είναι οι φωτογραφίες για τις οποίες κάνουν body shaming στον Momoa; Επειδή έχει καλοσχηματισμένο σώμα και όχι σώμα ημιθεου;'' ενώ ένας άλλος γράφει ''Αν είχα το μίσο σώμα που έχει ο Momoa στη φωτογραφία, δεν θα φορούσα ποτέ ξανά T-Shirt''. 

Εμείς συμφωνούμε με το Twitter. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
jason momoa  |  aquaman  |  game of thrones  |  kal drogo  |  body shaming  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση