ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Bλέμματα γεμάτα… υποσχέσεις ανάμεσα στην Melania Trump και τον Justin Trudeau

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν η σύνοδος κορυφής των G7 μόλις τελείωσε και τα θέματα που αναφέρθηκαν είναι καίριας σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας; Αντί οι χρήστες του διαδικτύου να ασχολούνται με αυτά... το πρώτο θέμα συζήτησης αυτή την στιγμή είναι η Melania Trump και τα βλέμματα γεμάτα υποσχέσεις με τον πρωθυπουργό του Καναδά, Justin Trudeau... και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του Donald Trump! Νομίζετε υπερβάλουμε; Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μιλάνε από μόνες τους!

Αναλυτικότερα, οι εικόνες που κυκλοφορούν στο internet δείχνουν πως η Melania και ο Justin έχουν ιδιαίτερη οικειότητα. Παράλληλα, τα βλέμματα γεμάτα έρωτα και υποσχέσεις, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Η εικόνα ωστόσο που  έχει γίνει όχι απλώς viral, αλλά και αιτία να δημιουργηθεί το #MelaniaLovesTrudeau είναι αυτή που δείχνει την Melania να ετοιμάζεται –όλο πάθος- να φιλήσει τον Καναδό πρωθυπουργό! Και κατά την διάρκεια όλων αυτών... ο Donald κοιτάει σκεπτικός το πάτωμα!

Και κάπως έτσι όλοι μιλάνε για τον «νέο έρωτα» και τα προβλήματα στην σχέση των Trump. Η αλήθεια είναι, πως όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, οι εικόνες είναι αρκετά προκλητικές και υποσχόμενες. Ωστόσο, οφείλουμε να πούμε πως πρόκειται για ένα στιγμιότυπο δευτερολέπτων που το πιο πιθανό να μην αποδεικνύει την αλήθεια.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X