ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Billie Eilish: «Δεν είμαι ευχαριστημένη με το σώμα μου, αλλά ποιος είναι;»

Όσα δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της με αφορμή το νέο της δίσκο.

newsroom must

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της δίσκου «Happier Than Ever», η Billie Eilish μιλά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το πόσο επηρεάζουν την εικόνα που έχουν τα άτομα για το σώμα τους, αλλά και την ψυχολογία.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη εξομολογείται στην “The Guardian”, «Βλέπω ανθρώπους στο διαδίκτυο και είναι σαν να μην τους έχω ξαναδεί. Και αμέσως σκέφτομαι: "Θεέ μου, πώς φαίνονται έτσι;". Γνωρίζω καλά τα μυστικά αυτής της βιομηχανίας, και τι χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στις φωτογραφίες και πραγματικά ξέρω τι φαίνεται αληθινό, αλλά μπορεί να είναι ψεύτικο. Ωστόσο, το βλέπω ακόμα και λέω: "Θεέ μου". Αυτό με κάνει να αισθάνομαι άσχημα».

Συνεχίζοντας, εξηγεί «Και εννοώ, ότι είμαι πολύ σίγουρη για το ποια είμαι και είμαι ευχαριστημένη με τη ζωή μου… Προφανώς δεν είμαι ευχαριστημένη με το σώμα μου, αλλά ποιος είναι;».

Τονίζοντας, ότι επηρεάζεται για το πως αισθάνεται όσον αφορά το σώμα της, από τις φωτογραφίες που βγάζουν οι paparazzi, καθώς και από τα σχόλια που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτές τις εικόνες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Προσθέτοντας, «Όταν είμαι στη σκηνή, πρέπει να αποσυνδεθώ από τις ιδέες που έχω για το σώμα μου. Ειδικά επειδή φοράω ρούχα που είναι μεγαλύτερα και πιο εύκολα για να κινούμαι χωρίς να τα δείχνω όλα, μπορεί πραγματικά να μην είναι κολακευτικά. Στις φωτογραφίες μοιάζω σαν, δεν ξέρω σαν τι. Απλώς διαχωρίζω εντελώς αυτά τα δύο. Επειδή έχω μία τρομερή σχέση με το σώμα μου, όπως δεν το πιστεύεται, οπότε πρέπει απλώς να αποσυνδεθώ».

Καταλήγοντας, μίλησε και για τις κοινωνικές πιέσεις που ασκούνται, ειδικά στις νέες γυναίκες, λέγοντας «Γιατί μας νοιάζει για τα μαλλιά; Γιατί όλοι μισούν τόσο πολύ τις τρίχες του σώματος, αλλά έχουμε ένα τεράστιο όγκο από τρίχες στο κεφάλι μας και αυτό θεωρείται όμορφο. Λοιπόν ποια η διαφορά; Θέλω να πω, λατρεύω τα μαλλιά και κάνω τρελά πράγματα με τα μαλλιά μου. Είμαι το ίδιο ένοχη με τους άλλους. Αλλά είναι τόσο περίεργο. Αν το σκεφτείς καλά τρελαίνεσαι».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση