ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Bill - Melinda Gates: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο τους

Η Melinda θα κρατήσει το επίθετο του Gates μετά το διαζύγιο.

newsroom must

Στις αρχές της εβδομάδας το δικαστήριο ενέκρινε το διαζύγιο του Bill και της Melinda Gates. Αυτό σημαίνει ότι το πρώην ζευγάρι μετά από 27 χρόνια γάμου είναι και επισήμως διαζευγμένοι με τη Melinda να αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα ότι θα κρατήσει το επίθετο του Gates μετά το διαζύγιο.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι χωρίζει τον περασμένο Μάιο με την αίτηση διαζυγίου που είχε καταθέσει η Melinda να αναφέρει ότι ο γάμος τους ήταν "ανεπανόρθωτα ραγισμένος". Όπως είχαν γράψει σε κοινή τους ανακοίνωση "μετά από πολλή σκέψη και δουλειά στη σχέση μας, πήραμε την απόφαση να δώσουμε ένα τέλος στον γάμο μας. Τα τελευταία 27 χρόνια, μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε έναν οργανισμό που δoυλεύει σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει ανθρώπους να έχουν δημιουργικές και υγιείς ζωές".

Η Melinda δεν έχει ζητήσει διατροφή από τον δισεκατομμυριούχο ενώ θα κρατήσει το επίθετο Gates. Όσο για τις κοινές επιχειρηματικές και φιλανθρωπικές δράσεις, μετά το διαζύγιο το πρώην ζευγάρι θα συνεχίσει να εργάζεται μαζί στο Bill and Melinda Gates Foundation με την συμφωνία ότι εάν δεν μπορέσουν να εξασφαλίσουν μια καλή συνεργασία, η Melinda θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Σε αυτή την περίπτωση, η Melinda θα πάρει μια αποζημίωση για το φιλανθρωπικό της έργο προσωπικά από τον Gates και όχι από το ταμείο του οργανισμού.

0 65χρονος ιδρυτής της Microsoft και η 56χρονη πρώην διευθύντρια της εταιρείας είχαν παντρευτεί στη Χαβάη το 1994 κι έχουν μαζί τον 21χρονο Rory Joh, την 25χρονη Jennifer Katharine και την 18χρονη Phoebe Adele.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση