ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Βίκυ Καγιά: «Δεν θα επέλεγα τη Χριστοπούλου ή την Ηλιάνα για κριτική επιτροπή»

Η Βίκυ Καγιά, λίγο πριν αναχωρήσει για τις Κάννες, μίλησε και δήλωσε πως θα προτιμούσε άλλα πρόσωπα για την επιτροπή του GNTM

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε σύντομα για το GNTM, τα γυρίσματα, την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Η ίδια δήλωσε στις κάμερες το εξής:

«Τα γυρίσματα ξεκινάνε μέσα Ιουνίου. Όταν αλλάζουν τα πάντα χρειάζεται χρόνος επαναπροσαρμογής. Η επιτροπή δεν έχει κλείσε ακόμα, ακόμη γίνονται δοκιμαστικά και διαπραγματεύσεις, δεν ξέρουμε ποιοι θα κλειδώσουνε ή όχι. Απ' ότι έχω δει από τα δοκιμαστικά πρόκειται για νέο αίμα και ανθρώπους που δεν έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση ξανά». 

Επιπρόσθετα, μίλησε για την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για το αν θα ήθελε να τις δει στην κριτική επιτροπή της εκπομπής:

«Δεν θα επέλεγα τη Χριστοπούλου ή την Ηλιάνα για κριτική επιτροπή. Θα επέλεγα τον Χριστόφορο Κοτέντο, τον Τάσο Σοφρωνίου αλλά απ' ότι ξέρω είναι πολύ απασχολημένος στη Γαλλία». 

Τέλος, μίλησε και για όσα δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου και την οριστική της απάντηση πως δεν θα επέστρεφε ποτέ στον διαγωνισμό μοντέλων. 

«Δεν ξέρω γιατί η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε. Της έδωσε τη δόξα και το βήμα που χρειάστηκε για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία, δεν ξέρω, δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι που νιώθει, τι να κάνουμε». 

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα»:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση