ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Βγαίνουν στο φως στοιχεία που δείχνουν ότι ο γιος της Jolie υιοθετήθηκε παράνομα

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Η Angelina Jolie, μοιάζει να μην μπορεί να βρει ησυχία το τελευταίο διάστημα, καθώς εκτός από την τεραστίων διαστάσεων διαμάχη της, με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, όσον αφορά την κηδεμονία των παιδιών της, καλείτε να αντιμετωπίσει και τις φήμες που θέλουν την υιοθεσία του γιου της Maddox να είναι παράνομη.

Χαρακτηριστικά, ο πιο πάνω ισχυρισμός, προβλήθηκε σε ένα νέο ντοκιμαντέρ, που αφορούσε την υιοθεσία των παιδιών από την Καμπότζη, εξετάζοντας την πιθανότητα, ο μεγαλύτερος γιος της ηθοποιού, Maddox, να έχει υιοθετηθεί με παράνομο τρόπο.

Η παραγωγός Elizabeth Steward, μοιάζει να κατηγορεί την υπεύθυνη για τις υιοθεσίες των παιδιών από την Καμπότζη, Lauryn Galindo, ότι χρησιμοποιούσε ανήθικες τακτικές για να πραγματοποιήσει το στόχο της. Με πληροφορίες του ντοκιμαντέρ, να αναφέρουν ότι η δεύτερη, από το 1997-2001 είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει 800 από τις 1600 υιοθεσίες που είχαν γίνει εκείνη την περίοδο, προσλαμβάνοντας υπαλλήλους που στρατολογούσαν παιδιά, παίρνοντάς τα από φτωχές οικογένειες της επαρχίας.

Ιδιαίτερα, το 2002, όταν ήταν σε εξέλιξη η υιοθεσία του Maddox, πολλοί υπάλληλοι της Υπηρεσίας Παιδικής Πρόνοιας της Καμπότζης είχαν αμφιβολίες για το αν πράγματι το παιδί ήταν ορφανό ή είχε πουληθεί από τη μητέρα του για 150 δολάρια.

Με την ίδια την Jolie, να δηλώνει τότε ότι «Δεν θα έκλεβα ποτέ το παιδί μιας μητέρας. Μπορώ και μόνο να φανταστώ πόσο απαίσιο θα ήταν αυτό». Ενώ επιπρόσθετα η Galindo, είχε κατηγορηθεί με την αδελφή της για παραποίηση στοιχείων με σκοπό την έκδοση αμερικανικής βίζας το 2003, κληθείσα να πληρώσει πρόστιμο αξίας 150.000 δολαρίων

Ταυτόχρονα, με αφορμή το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, η Galindo, μίλησε στην ‘The Sun’ αναφέροντας ότι δεν υπήρξε καμία παρανομία στην υιοθεσία του Maddox και πως η ηθοποιός είχε εξετάσει ενδελεχώς την κατάσταση του παιδιού.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση