ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Beyonce: Νέο επίτευγμα για την τραγουδίστρια

Είναι η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα country τραγούδια

Μαρία Σάββα

Η Beyoncé συνεχίζει να καθορίζει νέα πρότυπα και να σπάει ρεκόρ, καθώς αναδεικνύεται η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατακτά την κορυφή των κάντρι χαρτών με το νέο της single "Texas Hold Em". Η ανακοίνωση έρχεται από το Billboard, το οποίο αναφέρει ότι η Beyoncé έχει δύο τραγούδια στο Hot Country List, με το "16 Carriages" να βρίσκεται στην ενδεκάτη θέση.

Αυτή η επίτευξη αποτελεί ιστορικό ορόσημο, καθώς όπως αναφέρει το Rolling Stone, από το 1958 καμία μαύρη γυναίκα δεν είχε καταφέρει να φτάσει στην κορυφή της λίστας των κάντρι επιτυχιών. Εκτός από την επιτυχία της στον τομέα της κάντρι μουσικής, η Beyoncé διακρίνεται και στα R&B/Hip-Hop charts, όπου έχει κατακτήσει επίσης την κορυφαία θέση.

Τα δύο της τραγούδια, το "Texas Hold Em" και το "16 Carriages", βρίσκονται επίσης στις κορυφαίες θέσεις του Billboard 100 chart, με το πρώτο να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και το δεύτερο την τριακοστή ογδόη. Η Beyoncé δείχνει ότι η δυνατή φωνή και η μοναδική της προσωπικότητα ξεπερνούν τα μουσικά είδη, καθώς επικρατεί στον χώρο της κάντρι μουσικής εξίσου επιτυχημένα όπως και στον κόσμο του R&B/Hip-Hop.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση