ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ben Affleck, Jennifer Lopez, Matt Damon και Tom Brady μαζί σε μία ξεκαρδιστική διαφήμιση

Δείτε την διαφήμιση που έπαιξε στο Super Bowl

Μαρία Σάββα

Ο Ben Affleck, γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, φαίνεται πως έχει ανακαλύψει μια νέα αγάπη: τα ντόνατ. Μετά τη συμμετοχή του σε διαφημιστικό της Dunkin’ και τη δημιουργία ενός περιορισμένου μενού, ο Affleck δείχνει να αφοσιώνεται στην προώθηση της νέας σειράς προϊόντων.

Τη Δευτέρα μετά το Super Bowl, ενώ η πόλη αναπνέει ακόμα από τον μεγάλο αγώνα, ο Affleck και άλλα γνωστά πρόσωπα επισκέπτονται την Dunkin’ για να γιορτάσουν με το νέο μενού, το οποίο παρουσιάζεται ως τα DunKings. Με την υποστήριξη του Affleck, η Dunkin’ φαίνεται να επιδιώκει να κερδίσει την καρδιά των λάτρεις των ντόνατ.

Μέσω μιας σειράς διαφημίσεων, ο Affleck αποπειράται να αναβιώσει το διάσημο μέμε “Sad Affleck” και να προωθήσει τα νέα προϊόντα. Προσπαθεί να εντυπωσιάσει τη σύζυγό του, τη Jennifer Lopez, με το ραπάρισμα σε ένα εκκεντρικό video που γίνεται viral.

Αν και η προσπάθεια του Affleck να εντυπωσιάσει με το ραπάρισμα μπορεί να μην είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, οι DunKings φαίνεται να έχουν ήδη κερδίσει την προσοχή του κοινού. Με την υποστήριξη του Affleck και άλλων γνωστών προσώπων, τα DunKings ελπίζουν να γίνουν ένα από τα αγαπημένα προϊόντα της Dunkin’.

Δείτε πιο κάτω την διαφήμιση:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS