ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Bella Hadid: «Για τα media ήμουν πάντα η πιο άσχημη αδερφή»

Η Bella Hadid στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη μιλάει για την οικογένεια της, τις χειρουργικές επεμβάσεις και την σύγκριση με την Gigi

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε το γνωστό μοντέλο Bella Hadid στο περιοδικό Vogue όπου και φωτογραφήθηκε για το cover τους. Μίλησε για την καριέρα της, την οικογένεια αλλά και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)

Λέγοντας αρχικά πώς πάντα την αντιμετώπιζαν ως την άσχημη αδελφή σε σύγκριση με την ξανθιά και αρκετά εξωστρεφής Gigi «Ήμουν η άσχημη αδελφή. Ήμουν η μελαχρινή. Όχι τόσο cool όσο η Gigi, όχι τόσο εξωστρεφής. Αυτό έλεγαν για εμένα. Και, δυστυχώς, όταν σου λένε κάτι τόσες φορές, το πιστεύεις. Πάντα αναρωτιέμαι πώς ένα παιδί με απίστευτες ανασφάλειες, άγχος, κατάθλιψη, θέματα με την εικόνα του σώματος, θέματα διατροφής, που δεν αντέχει να το αγγίζουν, που έχει έντονο κοινωνικό άγχος – τι πήγαινα να κάνω εγώ σ’ αυτόν τον χώρο; Ο καιρός πέρασε και έγινα καλή ηθοποιός. Φορούσα το χαμογελαστό μου προσωπείο ή το δυναμικό. Πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Ο κόσμος μπορεί να πει τα πάντα για το πώς είμαι, το πώς μιλάω, το πώς φέρομαι. Αλλά σε επτά χρόνια, δεν έχασα ποτέ δουλειά, δεν ακύρωσα δουλειά, δεν άργησα στη δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δε δουλεύω σαν το σκυλί».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bella(@bellahadid)

Στην συνέχεια παραδέχτηκε πως έχει κάνει αισθητική επέμβαση όταν ήταν μόλις 14 ετών στην μύτη της, καθώς τότε πίστευε πώς έτσι θα γίνει πιο όμορφη, τονίζοντας παράλληλα την επιρροή που είχε η δημόσια προβολή της μητέρας της στην ψυχολογία της.

Λέγοντας συγκεκριμένα «Πιστεύω πως ούτε κι εσείς είστε όπως ήσασταν στα 13, σωστά; Δεν έχω βάλει ποτέ fillers. Ας τελειώνουμε με αυτό. Όποιος νομίζει πως έχω σηκώσει τα βλέφαρά μου, να ξέρει πως είναι face tape. Όλοι έχουν πάντα κάτι να πουν, αλλά αυτό που θέλω να πω, είναι πως πάντα ήμουν παρεξηγημένη και στον χώρο, και από τον κόσμο γύρω μου.»

Η Bella Hadid στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη μιλάει για την οικογένεια της, τις χειρουργικές επεμβάσεις και την σύγκριση με την Gigi

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση