ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Beckham-Peltz: Όλες οι λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο τους

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του γνωστού μοντέλου;

newsroom must

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz, με τον γάμο τους να είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερο γεγονότα της παγκόσμιας showbiz.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

Με το αγαπημένο ζευγάρι να αποκαλύπτει πρόσφατα όλες τις λεπτομέρειες του γάμους του, σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό.

Σύμφωνα με τον Brooklyn λοιπόν, θα είναι ένας Εβραϊκός γάμος και μάλιστα ο ίδιος θα φορέσει ένα yarmulke, το παραδοσιακό καπελάκι που φορούν οι Εβραίοι στις θρησκευτικές τελετές «Είμαστε σε κατάσταση έντονης προετοιμασίας και είναι πολύ διασκεδαστικό. Είναι περίεργο γιατί όσες περισσότερες συναντήσεις κάνουμε για τον γάμο τόσο πιο αληθινό το νιώθουμε. Ακόμα φαντάζει ψεύτικο».

Ενώ, εξομολογήθηκε πως φοβάται μήπως το μετανιώσει η Nicola και δεν εμφανιστεί στην τελετή «Με κάνει να στεναχωριέμαι. Τι θα συμβεί εάν δεν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και εγώ μείνω εκεί να περιμένω; Είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Σίγουρα θα κλάψω, δεν θα σας αποκαλύψω ποιο τραγούδι θα ακούγεται όταν θα περπατάει προς εμένα, αλλά πάω να κλάψω κάθε φορά που το ακούω».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση