ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι συμβουλές των γιατρών σχετικα με την εξέλιξη της υγείας της

Η αποκάλυψη από το Παλάτι.

newsroom must

Ανησυχία προκαλεί τον τελευταίο καιρό, η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βρετανίδα μονάρχης, την περασμένη εβδομάδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έκανε εξετάσεις και πέρασε προληπτικά το βράδυ της εκεί σύμφωνα με το Παλάτι.

Σε νέες εξελίξεις το Παλάτι σε ανακοίνωση του δήλωσε πως: ''Την Βασίλισσα συμβούλευσαν οι γιατροί να απέχει από οποιαδήποτε δραστηριότητα εντός δύο εβδομάδω αλλά και να μην δεχθεί καμία επίσκεψη''.

Προφανώς αυτό συμβαίνει λόγω της προχωρημένης ηλικίας της αλλά και για να μην έρθει σε επαφή με κανέναν γεγονός το οποίο θα μπορούσε να βλάψει περισσότερο την υγεία της.

Να θυμίσουμε πως ωστόσο, πολλοί Βρετανοί θεώρησαν πως η πληροφορία αυτή ήταν τελείως παραπλανητική και πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως το παλάτι τα παρουσιάζει... αφού τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Να θυμίσουμε απλώς πως τις τελευταίες εβδομάδες απαγορεύτηκε το αλκοόλ στην βασίλισσα, χρειάστηκε την βοήθεια μπαστουνιού για να περπατήσει, ακύρωσε την προγραμματισμένη της επίσκεψη στην Βόρεια Ιρλανδία και τέλος νοσηλεύτηκε «προληπτικά», όπως ενημέρωσε το παλάτι, στο νοσοκομείο.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τα πιο πάνω και όχι μόνο, βρετανικά δημοσιεύματα κατέκριναν την στάση του παλατιού, λέγοντας πως η βασίλισσα είναι ο κύριος αρχηγός του κράτους και ο λαός έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια.

O Nicholas Witchell, ανταποκριτής του BBC και ειδήμων σε θέματα που αφορούν την βασιλική οικογένεια, έγραψε «Το πρόβλημα είναι πως οι φήμες και η παραπληροφόρηση πάντα θριαμβεύουν με την απουσία σωστών και αξιόπιστων πληροφοριών». Απάντηση στα δημοσιεύματα αυτά έσπευσε να δώσει και η Ingrid Seward, βασιλική βιογράφος, συμφωνώντας πως το παλάτι όντως κατάφερε να παραπλανήσει το κοινό με τις αερολογίες του περί ανάγκης για ξεκούραση, ωστόσο το έκανε σίγουρα με προτροπή της βασίλισσας για να μην ανησυχήσει άδικα ο κόσμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση