ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Βασιλιάς Φίλιππος & Βασίλισσα Ματθίλδη: Επισκέπτονται την Ελλάδα

Στο Σούνιο για επίσκεψη οι βασιλείς του Βελγίου

Γιώργος Γκαρακλίδης

Glamor, στυλ και γαλαζοαίματες αφίξεις γνωρίζει η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες καθώς την επισκέπτεται το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου, ο βασιλιάς Φίλιππος συνοδευόμενος από τη γυναίκα του βασίλισσα Ματθίλδη. 

Οι δύο γαλαζοαίματοι έφτασαν στην Ελλάδα για να περάσουν ένα τριήμερο και συναντήθηκαν άμεσα με τον πρωθυποθυργό της χώρας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη και παράλληλα με την πρόεδρο της χώρας Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία και ετοίμασε δείπνο προς τιμήν τους. 

Μέσα στο πρόγραμμα του ζευγαριού προβλέπεται η επίσκεψή τους τόσο στην Αθήνα όσο και στο Σούνιο για τις οποίες επισκέψεις οργανώθηκε ομάδα για την ξενάγησή τους στους αρχαιολογικούς χώρους. 

Τόσο ο βασιλιάς όσο και η βασίλισσα απέπνεαν ένα διαχρονικό στυλ που τους ταίριαζε ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι καθ' όλη τη διάρκεια της ξενάγησής τους το ζεύγος δεν σταμάτησε να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου. 

Οι βασιλείς πόζαραν στον φακό και βγάλανε αναμνηστικές φωτογραφίες στα διάφορα αρχαιολογικά σημεία που βρέθηκαν και απαθανάτισαν τις στιγμές τους στην Ελλάδα μετά από 21 χρόνια που είχαν επισκεφθεί τη χώρα. 

Δείτε πιο κάτω τις σχετικές αναρτήσεις:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση