ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Βαρέθηκα να συμβουλεύουμε τα νέα κορίτσια. Ας συμβουλέψουμε τα νέα αγόρια»

Η έκρηξη της Μαίρης Συνατσάκη απέναντι στο revenge porn

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Μαίρη Συνατσάκη γνωστή για τις ακτιβιστικές δράσεις απέναντι στα διακιώματα των γυναικών μίλησε με την σειρά της για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το revenge porn. Έδωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», λέγοντας ότι πρέπει να εκπαιδεύουμε την συμπεριφορά των νέων αγοριών και όχι να μαθαίνουμε μόνο της κοπέλες πως να προφυλάσσονται.
«Το μόνο ευχάριστο σε αυτή την ιστορία είναι ότι μιλάμε πια για τα πράγματα με το όνομά τους πια. Λέμε revenge porn. Λέμε όρους, μαθαίνουμε ορολογίες, βγαίνουμε μπροστά σε κάμερες κι όσο άβολο κι αν είναι λέμε αυτό είναι φοβερά κατακριτέο και φρικτό. Αυτό είναι το μοναδικό που με κάνει να αισιοδοξώ ότι μπαίνουμε σε μία άλλη εποχή που πια δεν στοχοποιείται το θύμα, αλλά παίρνει τη θέση που του αρμόζει ο θύτης», είπε αρχικά η Συνατσάκη.

Ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου στο τι συμβουλή θα έδινε στα νέα κορίτσια, ξέσπασε λέγοντας «Βαρέθηκα να συμβουλεύουμε τα νέα κορίτσια. Ας συμβουλέψουμε τα νέα αγόρια. Έλεος! Πρέπει να συμβουλέψουμε τα αγόρια για το πώς θα βλέπουν ισότιμα τα κορίτσια».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση