ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κουμπάρος στον γάμο Βανδή – Μπισμπίκη ο Μανώλης Κόνταρος;

Ο φίλος του ζευγαριού αποκαλύπτει…

Ζωή Τουτουντζίδου

Έχουν γίνει ένα από τα πιο αγαπημένη ζευγάρια της showbiz, μαγνητίζοντας τα βλέμματα σε κάθε τους κοινή έξοδο, ο λόγος φυσικά για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Αν και μετρούν λίγους μήνες μαζί, ο έρωτας και η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλο δεν μπορεί να κρυφτεί.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της σχέσης του, στηρίζοντας ο ένας το άλλο σε αρκετούς τομείς της ζωής τους, κυρίως όμως στα επαγγελματικά. Πρόσφατα, επισκέφτηκαν μαζί το νησί μας και για άλλη μια φορά έγιναν talk of the town. 

Αν και οι δυο τους δεν έχουν επισημοποιήσει την σχέση τους με έναν αρραβώνα δεν είναι λίγες οι φορές που ακούσαμε ότι οι δυο τους πρόκειται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο κοινός τους φίλος και μουσικός Μανώλης Κόνταρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου κληθείς να απαντήσει αν θα είναι αυτός κουμπάρος στον γάμο τους, εξομολογήθηκε ότι αυτό δεν το γνωρίζει, χωρίς όμως να αρνείται το ενδεχόμενο ενός επικείμενου γάμου στο εγγύς μέλλον.

Αναφέροντας συγκεκριμένα «Ο χρόνος θα τα δείξει όλα. Με τιμούνε με τη φιλία τους κι εγώ με τη σειρά μου τους τιμώ, τους σέβομαι και τους εκτιμώ».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση