ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Βανδή - Μπισμπίκης: Οι φίλοι τους αποκαλύπτουν αν παντρεύονται

Όσα είπε το στενό περιβάλλον του ζευγαριού για το ενδεχόμενο να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου

newsroom must

Είναι ξεκάθαρο πως η Δέσποινα Βανδή διανύει την καλύτερή της φάση τόσο στα επαγγελματικά, όσο φυσικά και στα προσωπικά αφού μετά από το διαζύγιο έχει βρει τον έρωτα ξανά στο πρόσωπο του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη. Οι δύο τους, αν και για αρκετό καιρό απέφευγαν τους παπαράτσι και κρατούσαν την σχέση τους όσο πιο ιδιωτική γινόταν, πρόσφατα, φαίνεται να άλλαξαν πορεία και πλέον, αδιαφορούν για τα όσα λέγονται.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου μάλιστα, την ημέρα δηλαδή που έγινε η πρεμιέρα της παράστασης που σκηνοθετεί ο Μπισμπίκης, η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία όπου χαμογελούσε στην κάμερα με τον ηθοποιό δίπλα της και έγραψε ''My love'' κάνοντάς τον tag. και επιβεβαιώνοντας, για άλλη μια φορά, τα όσα λέγονται.

Και κάπως έτσι, ξεκίνησαν και πάλι οι φήμες που τους θέλουν να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Άτομο ωστόσο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού διαψεύδει στην Real News το γεγονός λέγοντας πως τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν βγει σχετικά πρόσφατα από δύο μακροχρόνιους γάμους στους οποίους απέκτησαν τα παιδιά τους και, δεν υπάρχει από την πλευρά τους ούτε βιασύνη ούτε πρόθεση να παντρευτούν ξανά.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση