ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Βανδή: Είναι τα λόγια της σπόντα στον πρώην και μήνυμα αγάπης στον νυν;

Η όλο νόημα ανάρτηση της τραγουδίστριας

newsroom must

Όπως σίγουρα θυμάστε, τον περασμένο Ιούλιο, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ανακοίνωσε πως χωρίζει και επίσημα. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, που μετά από 18 χρόνια γάμου αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Αν και κανένας τους δεν έχει μιλήσει επίσημα για τις αιτίες που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, φαίνεται πως ήταν κάτι που το ήθελαν από κοινού. 

Αν και για τον Ντέμη Νικολαίδη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν έχει προχωρήσει την ζωή του ή ακόμη, για την Δέσποινα Βανδή γνωρίζουμε πως μετά τον χωρισμό της πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη.

Λίγο μετά, μάλιστα, από την πρώτη κοινή τους ανάρτηση που έκανε στα social media, η τραγουδίστρια δημοσίευσε και ένα ποστ όλο νόημα... το οποίο ενδεχομένως να αποτελεί σπόντα προς τον πρώην της και παράλληλα μήνυμα αγάπη στον σύντροφό της. Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση της Δέσποινα Βανδή έγραφε: «Μόνος δεν κοιμάται κανείς. Καθένας κάτι παίρνει αγκαλιά τη νύχτα. Άλλος τον εγωισμό, άλλος την αξιοπρέπεια, άλλος τα λάθη και ο τυχερός την αγάπη». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση