ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Backstage υλικό από τις «Σέρρες» που πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης

Τα τελευταία γυρίσματα του ηθοποιού πριν το τραγικό συμβάν

newsroom must

Την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή το "Πρωινό" backstage υλικό από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Σέρρες, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πάνος Νάτσης που "έφυγε" μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε το πρωί του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.

Ο 31χρονος ηθοποιός που έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνα, στην σειρά που δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει, έχει τον ρόλο του «Οδυσσέα», του γιου του «Λευτέρη», ρόλο που ενσαρκώνει ο Γιώργος Γάλλος.

Η υπόθεση της σειράς έχει να κάνει με την επανασύνδεση ενός πατέρα με τον γιο του μετά από τον τραγικό χαμό της συζύγου και μητέρας αντίστοιχα. Οι δυό τους, μέσα από αρκετές αντιξοότητες, προσπαθούν να καλύψουν τα κενά που δημιούργησε ο χρόνος.

Η ιστορία περιγράφει το πώς ένας πατέρας με έναν γιο έχουν αποξενωθεί, όταν ο χαμός της μητέρας τους ξαναφέρνει κοντά. Ο γιος πάει στις Σέρρες και συναντάει τον πατέρα του και οι δυο τους προσπαθούν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους τα χρόνια που ήταν μακριά…

Να σημειώσουμε πως η σειρά έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση