ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Αυτός ο ράπερ προσφέρθηκε να τραγουδήσει στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης θα απουσίαζε από τις επιλογές του Παλατιού.

Ριάνα Στυλιανού

Ύστερα από την είδηση ότι αρκετοί Βρετανοί καλλιτέχνες αρνήθηκαν να ερμηνεύσουν στη συναυλία που θα λάβει χώρα στις 7 Μαϊου, μία ημέρα μετά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, η λίστα με τους ερμηνευτές παραμένει ακόμα επτασφράγιστο μυστικό. Καλλιτέχνες που αρνήθηκαν να λάβουν μέρος σε αυτή τη συναυλία ήταν ο Harry Styles, έπειτα ο θρύλος Elton John, αλλά και οι Spice Girls.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι, όσον αφορά τον Elton John, ο οποίος υπήρξε επιστήθιος φίλος της Πριγκίπισσας Diana, ήταν εκείνος που είχε συγκινήσει όλους όταν τραγούδησε στην κηδεία της.

Πέραν λοιπόν, από τις αρκετές αρνητικές απαντήσεις που πήρε το Παλάτι, ένας πολύ διάσημος ράπερ προσφέρθηκε να τραγουδήσει στο ιστορικό event, ο οποίος μάλλον δεν ήταν καν στις επιλογές της βασιλικής οικογένειας.

Ο λόγος λοιπόν για το Αμερικανός ράπερ που δηλώνει φαν της μοναρχίας και "οπαδός" της βασίλισσας Ελισάβετ, Snoop Dogg.
Ο θαυμασμός προς τη βασίλισσα Ελισάβετ - Queen Lizzie όπως την αποκαλεί ο ράπερ - είχε και προσωπική χροιά, αφού χάρη σε εκείνη, ο Snoop Dogg δεν είχε φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο.

"Όταν προσπάθησαν να με διώξουν από την Αγγλία, η βασίλισσα έκανε ένα σχόλιο ότι τα εγγόνια της αγαπούσαν τον Snoop Dogg και ότι από τη στιγμή που δεν είχα διαπράξει κάποιο έγκλημα στη Βρετανία, μου είχε δώσει την άδεια να μείνω. Αυτά τα εγγόνια μεγάλωσαν να γίνουν ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry, οπότε είχα επιρροή επάνω τους και είχαν επιρροή στη γιαγιά τους, η οποία μού επέτρεψε να μπω στην πανέμορφη χώρα. Αγαπούν τη μουσική μου. Υπάρχει μία αμοιβαία αγάπη και σεβασμός", είχε δηλώσει.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, πως η εμφάνιση του στην σκηνή θα ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα για την τελική λίστα. Η μόνη αναφορά που είχαμε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, είναι πως στη συναυλία θα λάβουν μέρος παγκόσμια είδωλα της μουσικής σκηνής και σύγχρονοι αστέρες που θα γράψουν ιστορία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
royals  |  snopp dog  |  consert

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση