ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι Sussex έφυγαν από το παλάτι

Οι πληροφορίες που δίνει νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους.

newsroom must

Μπορεί ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, να μίλησαν ανοιχτά για την αποχώρησή τους από τα καθήκοντά τους στην βασιλική οικογένεια, μέσα από την συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah Winfrey, αποδίδοντάς την στην πίεση που δέχονταν από τα βρετανικά μέσα.

Όμως αυτή τη φορά, νέο ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτει ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος – που έγινε αφορμή για την φυγή τους.
Έτσι, σύμφωνα με το "Harry and William: What Went Wrong?", που προβλήθηκε μέσα από το ITV, φανερώνει ότι η αιτία μάλλον βρίσκεται στην έλλειψη ισότητας στην μεταχείριση του ζευγαριού από το παλάτι σε σχέση με τους Cambridge’s.

Με την Camilla Tominey - πρώην ανταποκρίτρια σε θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας – να τονίζει ότι οι δύο επιθυμούσαν να αποκτήσουν το δικό τους ‘οίκο’ όπως έχουν οι William και Kate, κάτι που δεν πέρασε από την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Χαρακτηριστικά η Tominey περιγράφει, «Σε εκείνο το σημείο, ο Harry και η Meghan θέλουν το δικό τους γραφείο όπως εκείνο των Cambridges. Ήθελαν να τρέχουν το δικό τους γραφείο από το κάστρο του Windsor, από το Frongmore Cottage, όπου έμεναν εκείνη την περίοδο. Και τότε ήταν που η Βασίλισσα και ο πρίγκιπας Κάρολος επενέβησαν και είπαν όχι, ότι θα αναλάμβαναν εκείνοι τις δικές τους υποθέσεις», τονίζοντας πως αυτή ήταν η αφορμή που έδωσε τέλος στην απόφασή τους, από την στιγμή που δεν υπήρχε ίση μεταχείριση ανάμεσα στα ζευγάρια.

Ενώ ταυτόχρονα, μπορεί να κατάφεραν να χωρίσουν τα γραφεία τους, αποκτώντας επιτέλους το δικό τους – που εγκαταστάθηκε στο παλάτι του Buckingham, χρησιμοποιώντας το προσωπικό της βασίλισσας, χωρίς όμως να έχουν την ανεξαρτησία που επιθυμούσαν.

Να θυμίσουμε πως το πιο πάνω γεγονός, έγινε γνωστό μετά και τις κατηγορίες για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της Meghan προς το προσωπικό του παλατιού, και μετά την αναφορά του William προς το προσωπικό για την «αναθεματισμένη γυναίκα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση