ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος του πρίγκιπα Καρόλου

Αφορά κυρίως το περιεχόμενο του βιβλίου που ετοιμάζει ο πρίγκιπας Harry.

newsroom must

Αν και με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, η βασιλική οικογένεια γνώριζε πολύ καλά την επιθυμία του πρίγκιπα Harry να εκδώσει βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, αυτό δε σημαίνει ότι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Μάλλον το αντίθετο, καθώς οι σχέσεις τους, και η παράδοση που έχει ο ίδιος να μιλά έξω από τα δόντια, ίσως προκαλέσουν περεταίρω προβλήματα.

Έτσι, άτομα από το βασιλικό περιβάλλον, τονίζουν ότι Κάρολος και William, μοιάζει να ανησυχούν πολύ για το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου –που πρόκειται να εκδοθεί περί τα τέλη του 2022.

Από την άλλη ο πρίγκιπας Harry, μέσα από την ανακοίνωσή του, ίσως θέλοντας και να τους καθησυχάσει, ενημερώνει πως γράφει όχι με βάση το εκ γενετής αξίωμά του αλλά ως ο άντρας που έχει γίνει σήμερα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος έχει ως στόχο του να μοιραστεί με το κοινό τα όσα έμαθε μέχρι τώρα στη ζωή του, τονίζοντας τα κοινά στοιχεία που έχει με οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο, ανεξαρτήτως καταγωγής και θέσης.

Με το παλάτι να εξακολουθεί να φέρνει αντιρρήσεις, ειδικότερα οι ξαδέλφες του, πριγκίπισσα Ευγενία και Zara Tindall, που δεν έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα, αλλά και τον πρίγκιπα Κάρολο, να αμφιβάλλει για τις προθέσεις του Harry, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την Camilla.

Χαρακτηριστικά, η πηγή αναφέρει «Ας είμαστε ειλικρινείς, ο Harry δεν ήταν ποτέ κοντά με τη δούκισσα της Κορνουάλης. Αν καταγράψει την τεταμένη σχέση τους στο βιβλίο, θα ήταν καταστρεπτικό τη στιγμή που ο Κάρολος προετοιμάζει το έδαφος για εκείνη ώστε να γίνει Βασίλισσα».

Ακόμη ωστόσο, είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς η ημερομηνία έκδοσής του είναι αρκετά μακριά, αλλά δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε το γεγονός ότι βγαίνει λίγους μήνες μετά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας, στο οποίο είναι καλεσμένος και ο πρίγκιπας αλλά και η υπόλοιπη οικογένειά του (Meghan, Archie, Lilibet – Diana).

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση