ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Αυτός είναι ο λόγος που η Lady Gaga κατηγορείται για σατανισμό;

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Ακολουθώντας τον σάλο που έγινε το 2011 κατηγορώντας την Lady Gaga για σατανισμό, αυτή σημειώνεται ως η δεύτερη φορά που η ίδια εμπλέκετε όπως πολλοί νομίζουν, στην προώθησή του σατανισμού.

Τις τελευταίες μέρες ένα από τα πιο γνωστά της τραγούδια που δεν είναι άλλο από το «Bloody Mary», βγήκε ξανά στο φως της δημοσιότητας, λόγω της νέας σειράς του Netflix «Wednesday» ενώνοντάς το με την viral σκηνή στην οποία χορεύει η πρωταγωνίστρια, με πολλούς να ξεκίνησαν να σχολιάζουν τους στοίχους του.

Οι στίχοι του τραγουδιού λένε μεταξύ άλλων:

«I’ll dance, dance, dance with my hands, hands, hands above my head, head, head, like Jesus said» (Θα χορέψω, χορέψω, χορέψω με τα χέρια, χέρια, χέρια πάνω από το κεφάλι, κεφάλι, κεφάλι, όπως είπε ο Ιησούς), και λίγο παρακάτω «I won’t crucify the things you do» (Δεν θα σταυρώσω τα πράγματα που κάνεις).

Τους στοίχους σχολίασε μια χρήστης του TikTok κάνοντας ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να διαβάζει την βίβλο, γράφοντας στην λεζάντα: «Ψάχνω να βρω πού είπε ο Ιησούς να χορεύεις με τα χέρια πάνω από το κεφάλι σου». Ένα σχόλιο που έκανε την έναρξη πολλών άλλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

@hs35058 Anyone found it yet? #wednesday #wednesdayaddams #christian #bible #jesus #christiantiktok #dance #fyp #foryou #joke original sound - heyy

«Η Lady Gaga είναι πιθανότατα σκόπιμα βλάσφημη», έγραψε κάποιος. «Αυτό το τραγούδι είναι βλασφημία», πρόσθεσε άλλος. «Χαίρομαι που το βρήκα αυτό γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το τραγούδι ήταν βλασφημία», ανέφερε ένα άλλο άτομο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lady Gaga  |  Netflix  |  Wednesday  |  news  |  celebs  |  gossip  |  Hollywood  |  showbiz

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση