ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Αυτός είναι ο λόγος που η JLo και ο ARod δεν χώρισαν νωρίτερα

Τί λένε τα τελευταία δημοσιεύματα.

newsroom must

Μακρύ μοιάζει να είναι το παρασκήνιο πίσω από τον πιο θεαματικό χωρισμό της χρονιάς, μεταξύ της Jennifer Lopez και του αρραβωνιαστικού της Alex Rodriguez.

Οι δύο μετά και τα σχεδόν 4 χρόνια σχέσης τους οριστικοποίησαν το χωρισμό τους στις 15 Απριλίου εκδίδοντας μια κοινή ανακοίνωση που έγραφε «Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτεροι ως φίλοι και ανυπομονούμε να μείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον και τα παιδιά του άλλου.

Σας ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά λόγια και την υποστήριξη», τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να σχολιάσουν οτιδήποτε άλλο από σεβασμό στα παιδιά τους.

Η τραγουδίστρια έχει δύο παιδιά (από τον Marc Anthony), τα 13 χρονών δίδυμα “Max” David και Emme Maribel. Ενώ ο Rodriguez έχει δύο κόρες, την 12χρονη Ella και την 16χρονη Natasha από τον γάμο του με την Cynthia Scurtis.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πριν ένα μήνα επιβεβαίωσαν το τέλος της σχέσης τους (φήμες οι οποίες είχαν απομονωθεί από το ζευγάρι), με τα παιδιά τους να «καταρρέουν» από τα κακά νέα. Έτσι οι δύο φαίνεται να θέλησαν να προετοιμάσουν το έδαφος, κάνοντας μια μεγάλη συζήτηση και με τα τέσσερα παιδιά επι του θέματος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση