ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Vest και ασορτι maxi φούστα, sneakers και mini τσάντα ώμου
 

Aυτός είναι ο λόγος που η Blake Lively διέγραψε τις φωτογραφίες της από το Instagram

Τι να έχει συμβεί στην ζωή της Blake κάνοντας την να κάνει αυτή την κίνηση στα social media

Η Blake Lively ξανά διάγραψε όλες τις φωτογραφίες της εκτός από μία φωτογραφία. Όλοι μας αναστατωθήκαμε και αναρωτηθήκαμε τι να έχει συμβεί που ανάγκασε την διάσημη ηθοποιό να τα διαγράψει όλα. Ακούστηκαν και κάποιες φήμες περί χωρισμού και κατάθλιψης πράγμα που δεν ισχύει αφού η ίδια μας "έδωσε" κάποιες λογικές εξηγήσεις. Aν προσέξει κάνεις το σημερινό της Instagram μπορεί άνετα να θεωρήσει ότι αυτό το προφίλ είναι ψεύτικο και δεν θυμίζει καθόλου το αγαπημένο κορίτσι που είχαμε γνωρίσει στην σειρά “Gossip Girl”.

Το Instagram της Blake αποτελείται πλέον από μια και μόνο φωτογραφία δεν έχει κρατήσει καμία φωτογραφία από τις ταινίες, διαφημιστικές καμπάνιες, στιγμές από την καθημερινότητα της, την οικογένεια της και κυρίως με τον αγαπημένο της σύζυγο Ryan Reynolds. Συνεπώς ο λόγος οφείλεται στη νέα ταινία «The Rhythm Section» που θα πρωταγωνιστήσει και η αλήθεια είναι ότι με αυτή την πράξη της πετυχαίνει το σκοπό που θέλει, αφού αναγκάζει όλα τα social media να στρέψουν το βλέμμα τους επάνω της.

Το κενό προφίλ της Blake, είμαστε σίγουροι πως σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι γεμάτο με τις εντυπωσιακές της φωτογραφίες ειδικά από τη νέα ταινία όπου θα είναι πρωταγωνίστρια. 
Γι' αυτό αναμένετε και μέχρι τότε απολαύστε το μοναδικό βίντεο που έχει αναρτήσει, με το trailer της ταινίας «The Rhythm Section».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση