ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του Netflix με τους περισσότερους followers

Ποιοι βγήκαν κερδισμένοι στο... Instagram;

newsroom must

Είναι γεγονός πως όταν μια σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο Netflix, οι πρωταγωνιστές απολαμβάνουν πρωτόγνωρη επιτυχία τόσο στα επαγγελματικά τους όσο και στα social media. 

To 2020 δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το Netflix ήταν η... παρέα μας κατά τη διάρκεια του lockdown, και γι' αυτό τον λόγο περισσότεροι πρωταγωνιστές είδαν την δημοτικότητα τους να εκτοξεύεται στο Instagram, με τον αριθμό των followers τους τουλάχιστον να διπλασιάζεται. Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι πρωταγωνιστές όμως;

Όπως ήταν φυσικό, o Regé-Jean Page του ''Bridgerton'', βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, με τους ακόλουθούς τους να αυξάνονται κατά 3,7 εκατομμύρια. Τώρα, έχει συνολικά 5.5 εκατομμύρια. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Στη δεύτερη θέση η Madelyn Cline που υποδύεται την Sarah στο ''Outer Banks'' κέρδισε πάνω από 2 εκατομμύρια χάρη στο Netflix, έχοντας πλέον 6 εκατομμύρια. Η ''Emily in Paris'', κατά κόσμο Lily Collins, είδε τους followers της να αυξάνονται κατά 2,2 εκατομμύρια, και πλέον έχει 23.2 εκατομμύρια. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση βλέπουμε τους Chase Stokes και Rudy Pankow από το ''Outer Banks'' με 2.1 και 1.9 εκατομμύρια αύξηση αντίστοιχα, με πλέον 4.5 και 3.4 εκατομμύρια αντίστοιχα. 

Στις πέντε υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας βλέπουμε τους Anya Taylor-Joy (''The Queen's Gambit'', 6.2 εκατομμύρια), Phoebe Dynevor (''Bridgerton'', 2.5 εκατομμύρια), Madison Bailey (''Outer Banks'', 3.4 εκατομμύρια), Felix Mallard (''Locke & Key'', 3 εκατομμύρια) και Darren Barnet (''Never Have I Ever'', 1.4 εκατομμυρία).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
netflix  |  σειρές  |  followers  |  instagram  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση