ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Αυτοί είναι οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο σύμφωνα με την Forbes

Τι ακριβώς κάνουν αυτά τα 10 άτομα για να έχουν τον τίτλο αυτό

Μαρία Σάββα

Εντοπίζοντας μια αποκλειστική λίστα της Forbes, βρήκαμε του 10 πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, και πρώτος- πρώτος στην λίστα δεν ήταν κανείς άλλος παρά ο Elon Musk. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, του πολέμου, αλλά και διάφορων προβλημάτων στις αγορές ο αριθμός των μεγιστάνων έχει μειωθεί κατά 87 άτομα.

1.Elon Musk - 223,8 δισ. δολάρια

Μετά από πολλά χρόνια που κυριαρχούσε την πρώτη θέση στην λίστα ο Jeff Bezos, o 50χρονος Elon Musk, κατάφερε να κατακτήσει τον «θρόνο» του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο. Ο CEO της Tesla και της SpaceX, έχει πλέον 48 δις περισσότερα από τον Bezos.

2.Bernard Arnault - 156,5 δισ. δολάρια

Ο Arnault είναι παντού στις ζωές των γυναικών, καθώς επιβλέπει τις επιχειρήσεις της LMHV η οποία έχει περίπου 70 brands μόδας και καλλυντικών, που μέσα σε αυτά είναι και το γνωστό high end brand, Louis Vuitton και το Sephora.

3.Gautam Adani - 131,3 δισ. δολάρια

Ο Ινδός μεγιστάνας που κατάφερε να «κλέψει» την Τρίτη θέση της λίστας από τον Jeff Bezos, καθώς φέτος ανέβηκε απίστευτα γρήγορα μπαίνοντας στην κατηγορία των δισεκατομμυριούχων.

4.Jeff Bezos - 126,9 δισ. δολάρια

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Jeff Bezos, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας λόγω της πτώσης της μετοχής της Amazon κατά 3% και της αύξησης της φιλανθρωπικής προσφοράς που του κόστισε 6 δισεκατομμύρια.

5.Warren Buffett - 126,9 δισ. δολάρια

Ο Warren βρίσκεται στην Πέμπτη θέση της πυραμίδας λόγω των επιτυχημένων επενδυτικών του δεξιοτήτων.

6.Bill Gates - 102,9 δισ. Δολάρια

Η περιουσία του Bill Gates δημιουργήθηκε από την περιουσία του στην Microsoft αλλά δεν έμεινε μέχρι εκεί καθώς πλέον έχει αρκετές πηγές εισοδήματος, όπως οι επενδύσεις σε ενέργεια μηδενικών εκπομπών άνθρακα. Να αναφέρουμε ότι μέχρι το 2018 ο ίδιος ήταν κυρίαρχος της πρώτης θέσης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates)

7.Larry Ellison - 102,5 δισ. Δολάρια

Η περιουσία του Ellison δημιουργήθηκε γιατί είναι πρόεδρος, επικεφαλής τεχνολογίας και συνιδρυτής του γίγαντα λογισμικού Oracle.

8.Mukesh Ambani - 89,2 δισ. Δολάρια

Η πηγή εισοδήματός του και ο λόγος που βρίσκετε στην συγκεκριμένη λίστα είναι γιατί διοικεί τη Reliance Industries, η οποία έχει συμφέροντα σε πετροχημικά, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, τηλεπικοινωνίες και λιανική.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mukesh Ambani (@mukeshambani.offical)

9.Larry Page - 83,5 δισ. δολάρια

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 ο Page ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Alphabet, μητρικής της Google, αλλά σήμερα είναι παραμένει μέλος του ΔΣ και μεγαλομέτοχος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larry Page (@larrypage__official)

10. Carlos Slim Helú - 81,6 δισ. Δολάρια

Το εισόδημα του Carlos προέρχεται από επενδύσεις σε διάφορους τομείς, καθώς είναι ένα από τους πιο γνωστούς Μεξικανούς επιχειρηματίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση