ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Αυτό το βίντεο κλιπ γυρίστηκε εξολοκλήρου σε iPhone 11

H Selena Gomez έκανε επιτέλους το δισκογραφικό της comeback με το τραγούδι ''Lose You to Love Me'' και το νέο βίντεο κλιπ έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα. 

Στο μαυρόασπρο βίντεο, η τραγουδίστρια κάθεται σε μια καρέκλα, μπροστά από ένα φανταχτερό wallpaper, και τραγουδά στην κάμερα και, όπως αποκάλυψε η σκηνοθέτρια Sophie Muller, όλες οι σκηνές γυρίστηκαν σε ένα iPhone 11. Αυτό που σίγουρα θα σου κεντρίσει το νεδιαφέρον είναι το πόσο καθαρή είναι η εικόνα. Όχι πως τα νέα iPhone χρειάζονταν διαφήμιση, αλλά η Gomez τούς έδωσε μία επιπλέον, και δεν είμαστε σίγουροι αν πληρώθηκε γι' αυτό. 

Πέραν τούτου, σε δελτίο Τύπου η τραγουδίστρια εξήγησε τη σημασία του νέου τραγουδιού: 

''To τραγούδι είναι εμπνευσμένο από πολλά πράγματα που συνεβησαν στη ζωή μου από το τελευταίο μου album. Θεώρησα πολύ σημαντικό να μοιραστώ τη μουσική, μιας και ξέρω πως πολλοί συμφωνούν ότι ο δρόμος στην ανακάλυψει του εαυτού μας γενικά περνά μέσα από τις πληγές της ζωής. Θέλω οι άνθρωποι να νιώσουν την ελπίδα, και να ξέρουν πως θα βγουν στην απέναντι όχθη πιο δυνατοί, με καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους''. 

Η τελευταία ολοκληρωμένη κυκλοφορία της Gomez ήταν το 2015, αλλά έχει δοκιμάσει τις ικανότητες της στη σκηνοθεσία και στην παραγωγή σε παραγωγές όπως το ''13 Reasons Why'' του Netflix.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση