ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Αυτό είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα της Ζέτας Δούκα

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

Η αγαπημένη ηθοποιός Ζέτα Δούκα αποδεικνύει για άλλη μια φορά το «ανήσυχο» πνεύμα που την διακατέχει και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της επιχειρηματικό βήμα.

Η ίδια είναι έτοιμη να κάνει νέα αρχή, μετά και όλα όσα αποκάλυψε, δίνοντας έναυσμα στην αρχή του Ελληνικού MeToo, και εγκαταλείπει την υποκριτική. Όμως δεν παραμένει σε καταστολή. Όπως μας αποκάλυψε ασχολείται με την συγγραφή παιδικών βιβλίων και έχει μάλιστα είδη υπογράψει με γνωστό εκδοτικό οίκο.

Η ίδια μας το αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία και γράφοντας στη λεζάντα «Τη λατρεία μου για τα βιβλία, νομίζω ότι την έχετε καταλάβει όλοι. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι πως από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κατέγραφα σχεδόν τα πάντα που βίωνα. Ήμουν ερωτευμένη, έγραφα. Ήμουν απογοητευμένη, έγραφα. Χαρούμενη, πληγωμένη, ενθουσιασμένη, έγραφα. Οτιδήποτε ονειρευόμουν, σχεδίαζα, εγκατέλειπα, αποκτούσα, ήταν σαν να μην ίσχυε αν δεν το κατέγραφα κάπου. Πριν έναν χρόνο λοιπόν, μου γεννήθηκε η ιδέα να γράψω κάτι που θα σηματοδοτεί την μεγάλη μου αλλαγή στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα και τη φιλοσοφία μου γύρω από τη ζωή. Κάτι που θα μιλάει για τα πανανθρώπινα ζητήματα, που περνούν μέσα από τον σεβασμό, την διαφορετικότητα, την αυτοπεποίθηση, την γυναικεία ενδυνάμωση, τη δύναμη της φιλίας και την περιβαλλοντική συνείδηση, γραμμένο όμως με τρόπο ανάλαφρο και απλό, σαν ιστορίες για μικρά παιδιά.
Και το έκανα!
Και βρέθηκα στην ευχάριστη θέση να συναντήσω ανθρώπους που θέλησαν να τα εκδώσουν! Έτσι λοιπόν, σήμερα υπέγραψα με την οικογένεια της @keybooks , την έκδοση δύο παιδικών βιβλίων , το φθινόπωρο του 2021! Η χαρά μου είναι απερίγραπτη! Η συγκίνηση μου απέραντη! Βλάση, Βασίλη, Ελένη, Χρύσα , Θάνο, θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι! Σας ευχαριστώ! Η "Έλλα και η Άλλυ", καταφθάνουν...».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση