ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ripped jeans, μαύρο turtle neck top και baby pink μποτάκια
 

Αυτή θα είναι η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στο 77ο Φεστιβάλ Βενετίας

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Δέσποινα Άσπρου

Τις τελευταίες μέρες, εκτός φυσικά από το #megxit, το ενδιαφέρον του Τύπου είναι σταμμένο στις διάφορες βραβεύσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Πρόσφατα, ανακοινώθηκε το πρόσωπο που είναι φέτος Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στο Φεστιβάλ Βενετίας 2020 που θα λάβει χώρα από τις 2 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2020. Πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες ηθοποιούς που είδαμε τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για την Cate Blanchett.

Μιλώντας για το γεγονός, η ίδια ανέφερε πως: "Για εμένα, είναι τεράστια τιμή. Κάθε χρονιά, ανυπομονώ να μάθως τις υποψηφιότητες, οι οποίες πάντα είναι αναπάντεχες και ξεχωριστές. Το φεστιβάλ της Βενετίας είναι ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά κινηματογραφικά του κόσμου, καθώς η διοργάνωσή του αποτελεί πηγή έμπνευσης».

Λίγο μετά από την ανακοίνωση του ονόματος της Blanchett, ο διευθυντής του Φεστιβάλ, Alberto Barbera τόνισε πως: «Το έντονο υποκριτικό ταλέντο της, σε συνδυασμό με τη μοναδική ευφυΐα της και το τεράστιο πάθος της για το σινεμά, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά για τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής».

Να σημειώσουμε πως η Cate είναι η τρίτη γυναίκα σε διάστημα τεσσάρων χρόνων που έχει οριστεί ως πρόεδρος και η ίδια, είχε τον ρόλο αυτό στο 71ο Φεστιβάλ των Καννών.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση