ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Αυτή ήταν σίγουρα η πιο ντροπιαστική στιγμή στη ζωή της Kate Middleton

Δέσποινα Άσπρου

Η Κate Middleton σήμερα είναι ίσως η επιτομή της αυτοκυριαρχίας. Δείχνει σχεδόν αδύνατον να την βγάλει κανείς από τα όριά της. Κι όμως... κάτι τέτοιο είχε συμβεί στο παρελθόν.

Πριν λοιπόν από αρκετά χρόνια, η Kate Middleton έπεσε θύμα μιας πολύ εξευτελιστικής φάρσας από κάποιους συναδέλφους της σε μια εποχιακή δουλειά που έκανε ένα καλοκαίρι... ναι μιλάμε για την περίοδο που ζούσε σαν "κανονικός άνθρωπος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η Kate Middleton ήταν το απόλυτο party girl!

Αναλυτικότερα, η νεαρή τότε Kate δούλευε στη Μαρίνα Ocean Village η οποία βρίσκεται στο Southampton.Τα καθήκοντά της περιλάμβαναν τον καθαρισμό των καταστρωμάτων, την φόρτωση μεγάλων κουτιών από catering, το μάζεμα των ιστίων στο τέλος της ημέρας και μερικές φορές την υποδοχή των επισκεπτών και την παρουσίαση ζητημάτων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας παρουσίασης, οι συνάδελφοι της Kate αποφάσισαν να της κάνουν μια φάρσα, η οποία κάθε άλλο παρά ξεκαρδιστική ήταν: Εξόπλισαν το σωσίβιο που χρησιμοποιούσε η Kate για την επίδειξη με προφυλακτικά, ώστε να την ντροπιάσουν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μπροστά στα μάτια των επισκεπτών του yacht. Όπως ήταν αναμενόμενo, η Kate δεν το εκτίμησε.

Πώς όμως έγινε γνωστή η ιστορία; Ένας εργαζόμενος στο πλοίο, ο Ο Cal Tomlinson μοιράστηκε αυτήν την ιστορία με τη βιογράφο των royals, Katie Nicholl για το βιβλιο Kate: The Future Queen... και όπως καταλάβατε σε μηδενικό χρόνο έγινε viral!

Μαθαίνοντας πάντως αυτό το story, εμείς είμαστε σίγουροι πως αυτή η στιγμή αναμφίβολα ήταν η πιο ντροπιαστική στην μέχρι τώρα ζωή της δούκισσας του Campridge.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X